Şırnak'ta saldırı: 1 er şehit

Şırnak’ın Uludere İlçesi'nde yola döşenen mayının teröristlerce uzaktan kumandayla patlatılması sonucu, 1 güvenlik görevlisi şehit oldu. Bölgede operasyon başlatıldı.

Şırnak'ta saldırı: 1 er şehit
Şırnak'ta saldırı: 1 er şehit
GİRİŞ 09.07.2007 10:09 GÜNCELLEME 09.07.2007 10:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Şırnak- Uludere karayolunun 25’inci kilometresinde bulunan Kurutepe Mevkii'nde yola uzaktan kumandalı mayın yerleştiren PKK'lı teröristler, sabah saatlerinde arama ve tarama çalışması yapan askerler geçtiği sırada mayını uzaktan kumanda ile patlattı. Patlama sonucu 1 güvenlik görevlisi şehit oldu. Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 16
  • ali kemal 17 yıl önce Şikayet Et
    sehitler gormezden geliniyor. Allah sehidimize rahmet eylesin!! dandik bi haber olunca haftalarca tantana yapar yayinlarsiniz..sehit haberlerini gecistirmeye calisiyorsunuz, gormezden geliyorsunuz...takiyeniz yerin dibine girsin zihniyetinizde..
    Cevapla
  • YILDIRIM376 17 yıl önce Şikayet Et
    BİZE HAKKINI HELAL ET. sana layık bir cenaze töreni hazırlayamadık abar topar hemen memleketine gönderdik, 1-2 hafta medyada gündem yaradamadık çünkü barış akarsular var, katilini 32 saat içerisinde bulamadık çünkü ermeniler daha önemli, seni çok seviyoruz çünkü bizim güçlü bir siyasetimizsin şehitler ölmez vatan bölünmez, medyada az yer alıyorsun ismin geçtiği zaman yüreklerimiz parçalanıyor çünkü menfaat için gerisi sahtekarlık dolu, ya şehitim bizim halimiz bu sen bu vatan için kanını döktün oysa biz sana layık bile olamadık
    Cevapla
  • osman kavrazlı 17 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl zihniyet . Nasıl bir zihniyet var sizde anlamıyorum. Kuzey ırak\'a operasyona damı o güçler sebep oluyorlar. Ayrıca başkabanımızın damadı çalık grubuna müdür oldu ve o grup şimdi barzaninin binasını yapıyor. Yani kürdistan yurtseverler birliğinin binasını yapılar. Bunuda mı O GÜÇLER YAPTI.
    Cevapla
  • osman kavrazlı 17 yıl önce Şikayet Et
    ozanaus ozna \'A . Nasıl bir zihniyet var sizde anlamıyorum. Kuzey ırak\'a operasyona damı o güçler sebep oluyorlar. Ayrıca başkabanımızın damadı çalık grubuna müdür oldu ve o grup şimdi barzaninin binasını yapıyor. Yani kürdistan yurtseverler birliğinin binasını yapılar. Bunuda mı O GÜÇLER YAPTI.
    Cevapla
  • bilal yüzer 17 yıl önce Şikayet Et
    NERDESİN EY!KARDEŞLİK. kardeş katline ne zaman dur diyeceksiniz ey insan düşmanları.yeter artık dağa çıkanda benim askerlik yapan da benim ne dir bu zulüm nedir bu dava.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş'ta 4,4 büyüklüğünde deprem
'Yenidoğan Çetesi' skandalı sonrası kapatılan hastane sayısı 10'a yükseldi!