Bakan Koca paylaştı: Bir Türk vatandaşına karşı görevimizi yaptık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ambulans uçakla Bangladeş'ten İstanbul'a getirilen aile ile ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca paylaştı: Bir Türk vatandaşına karşı görevimizi yaptık
Bakan Koca paylaştı: Bir Türk vatandaşına karşı görevimizi yaptık
GİRİŞ 25.05.2020 01:46 GÜNCELLEME 25.05.2020 01:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ambulans uçakla Bangladeş'ten İstanbul'a getirilen aile ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "BANGLADEŞ'TE YAŞAYAN, COVID-19 hastası vatandaşımız Tuba Ahsan'la, Bangladeşli eşi Mossaddoue Ahsan ve üç yaşındaki ikizlerini, hava ambulans uçağımızla İstanbul'a getirdik. Bangladeş'te yapılamayan tedavilerine başlandı. Mutluyuz. Bir Türk vatandaşına karşı görevimizi yaptık." ifadelerine yer verdi.

KOVİD-19'A YAKALANAN TÜRK VATANDAŞI KADIN VE AİLESİ BANGLADEŞ'TEN YURDA GETİRİLDİ

Bangladeş'te yaşayan ve yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ancak tedavileri bulundukları ülkede yapılamayan aile, Sağlık Bakanlığınca gönderilen ambulans uçakla İstanbul'a getirildi.

Türk vatandaşı Tuba Ahsan ve Bangladeşli eşi Mossaddoue Ahsan ile üç yaşındaki ikiz çocukları Huma ve Ziyad'ı taşıyan ambulans uçak saat 18.45'te Atatürk Havalimanı'na indi.

YORUMLAR 5
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ya devlet başa ya kuzgun leşe işte devlet,Hastahanelerde dün teneke ambulans yokken sedye yokken Paletli ambulans uçak ambulans a Ancak hırsızlar sayesinde kavuşulur.Bu hırsızlar farklı hırsız İMF nin çaldıklarını geri alan hırsız Bu hırsız CHP nin çaldıklarını geri alan hırsız şer güçlerin milletten çaldıklarını teker teker millete iade seden HIRSIZ Şimdi anladınızmı gerçek hırsızoğlu hırsızlar kimlerdir 100 yıl bu milleti inim inim inletenler bir arpa boyu yol alamayanlar utanmadan arlanmadan konuşabiliyorlarsa eğer çok alçak ve çukur oluşlarındandır.
    Cevapla
  • Ern 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlunun kuzeniymiş:)))
    Cevapla
  • samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemle gurur duyuyorum.
    Cevapla
  • sana ne 3 yıl önce Şikayet Et
    MaaşaAllah.Hayırlı şifalar diliyoruz...
    Cevapla
  • misafir 129 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim , devletimize , Reisimize sağlık bakanımıza ve tüm ekibine zeval vermesin, yar ve yardımcıları olsun inşallah. Bazıları diyor ki devlet olmak zaten bunu gerektirir.... büyük devletleri de görüyoruz parası olmayanı ölüme terk ettiler . Nankör olmayıp yapılanları takdir etmek yaraşır insan olana.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...