AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Ermenistan haydut devlet gibi davranıyor'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın haydut devlet gibi davrandığını belirterek, "Ermenistan'ı destekleyenler ise katliamların asıl suçlusudurlar." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Ermenistan haydut devlet gibi davranıyor'
AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Ermenistan haydut devlet gibi davranıyor'
GİRİŞ 17.10.2020 22:32 GÜNCELLEME 17.10.2020 22:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'da sivillere yönelik saldırılarına ilişkin şunları kaydetti:

"Libya'da toplu mezarların arkasında olanlar, Azerbaycan toprağındaki sivillerin öldürülmesinin de arkasındalar.

Ermenistan insanlığa karşı suç işlemekten suçludur. Ermenistan'a destek verenler geçmişte Avrupa'nın yaşadığı acıları başka coğrafyalara yaşatmaktan çekinmiyorlar. Ermenistan savaşmıyor, seri katil gibi cinayet işliyor."

 

YORUMLAR 3
  • nail 3 yıl önce Şikayet Et
    gibi sini kaldır korkma ömer bey haydut devlet de de seni alkışlayalım çok yumuşak davranıyorsunuz dünyanın en büyük haydutu katliamcısı fitnecisi tecavüzcüsü çocuk katili ermenistan kurtuluş savaşında yaptıklarını okumadınız mı siyasiler nedense gerçekleri yüzlerine söyleyemiyorlar.mevlam kafirlerin şerrinden vatanımızı milletimizi korusun.b iz susuyoruz ama dünyadaki ermeni lobisi sürekli güçleniyor biz hep lafta kalıyoruz ab nin yaptığı gibi kınıyoruz deyip geçmeyelim
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten haydutların yönettiği haydut devlet..
    Cevapla
  • Karsli Nesrin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katili terör devleti ermenistan ve suc ortagi çocuk katili ermeni terör örgütü pkk li teröristler Azerbaycanda rusya ve fransanin verdigi fuzelerle katliam yapiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi