Son dakika İstanbul açıklaması! Yeni tedbirler mi geliyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da gerçekleştirilen koronavirüs toplantısına dair paylaşımda bulundu. Bakan Koca açıklamasında, ''kaçınılmaz görünen tedbirleri ve yeni mücadele stratejisini ele aldık'' ifadelerini kullandı.

Son dakika İstanbul açıklaması!  Yeni tedbirler mi geliyor?
Son dakika İstanbul açıklaması! Yeni tedbirler mi geliyor?
GİRİŞ 15.11.2020 00:56 GÜNCELLEME 15.11.2020 00:56
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında İstanbul'da bakan yardımcıları, il sağlık müdürü ve başhekimlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, artan hasta yükü, temaslı takibi, tedbirler ve yeni mücadele stratejisi ele alındı.

YENİ TEDBİRLER Mİ GELİYO?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bakan yardımcılarım, il sağlık müdürü ve başhekimlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, artan hasta yükümüzü, temaslı takibini, kaçınılmaz görünen tedbirleri ve yeni mücadele stratejisini ele aldık.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 32
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    % 90,ı çalışrken,İş yaparken Maskesiz ,Kuralsız gezen 18-65 Yaş arası Çalışan kesim Virüsü evlere taşıyor! Vakaların artmasına Evlere kapattığınız 65 Yaş üstü ,Yaşlıların Ölümlerine sebep oluyorlar! bunu nasıl göremiyorsunuz akıl alacak gibi değil!.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    18 - 65 Yaş Arası çalışan kesimi Kontrol altına alın!? % 90,ı Maskesiz Halk arasında iş yapıyorlar! Virüsü Evlere taşıyorlar!...65 Yaş üstüne yasak getirerek Evlerde Savunmasız hale getirdiniz! Eğer 18 - 65 Yaş Arası Çalışan kesimi Ağır Cezalarla kontrol altına almazsanız! Vaka Sayıları 5000,i geçecek ve Ölü sayıları 200,lere ulaşacak haberiniz olsun!.
    Cevapla
  • alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    küresel gücün oynadığı oyunları görün uyan ey Türk milleti
    Cevapla
  • Remzi Hocaoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafe, kıraathane, eğlence yerleri ,düğün salonları çay bahçeleri, bir ay kapatılmaaalıııı.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl Vakaların arttığı yerler , Hala Seferlerin kısıldı...Belediye Araçları,Toplu taşımalar ve 18-65 Yaş Arası Çalışan kesim Kontrol altına alınmaz ise Vakaların önü alınmayacak!.
    Cevapla
  • Adige Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastalık tespit edilen evde tedavi olan hasta ve yakınları sürekli evde kalıp kalmadığı gün içersinde belli saatlerde sık sık kontrol edilmeli hastalar kendi hallerine bırakılıyor çoğu hasta ve yakınları evdeki izalasyona uymuyor diğer insanlara bulaştırıyor bu çok önemli artık önlem alınsın....
    Cevapla
  • ÖMER BOĞAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Mahalle muhtarı, okul müdürü, camii görevlisi, zabıta ve polisten oluşan bir ekip günlük olarak mahallelerindeki vakaları evlerde ziyaret ederek, dışarı çıkıp çıkmadıklarını kontrol ediyorlar. Bunun için telefonlarına yüklenen bir aplikasyon var ve hastaları ziyaret edip etmedikleri o aplikasyon üzerinden takip ediliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek vergi kaçağının en fazla olduğu yerleri açıkladı
Teröristlerin başına ödül miktarına zam! Kırmızı listenin ödülü 20 milyon liraya çıktı