Maltepe'de grev nedeniyle toplanmayan çöpler sokaklarda birikti

Maltepe Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından alınan grev kararı nedeniyle toplanmayan çöpler sokaklarda birikmeye başladı.

Maltepe'de grev nedeniyle toplanmayan çöpler sokaklarda birikti
Maltepe'de grev nedeniyle toplanmayan çöpler sokaklarda birikti
GİRİŞ 24.02.2021 00:50 GÜNCELLEME 24.02.2021 00:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

DİSK'e bağlı Genel-İş ile Maltepe Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı ve işçiler grev kararı aldı. 

İlçede grevin etkileri özellikle temizlik hizmetlerinde hissedilirken, sokaklarda, toplanmayan çöpler birikmeye başladı.

Başta Bağdat Caddesi (Minibüs Yolu) ve Maltepe'nin birçok mahallesinde çöpler toplanmadığı için konteynerler dolarken, vatandaşlar çöp poşetlerini dolu olan konteynır ya da çöp bidonlarının yanına bırakmak zorunda kaldı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • B ALTACI 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP dünde aynı bügünde aynı gelecekte de aynı bu zihniyet değişmedikçe Türkiye cumhuriyeti devletine dış düşmanlardan daha çok zarar verecek bunu görmeyenler hala marttın sonu baharımı bekleyecek size eskiden bir haber paylaşayım angara Çankaya belediyesi mevcut başkanın Alper taşdelenin babası da zamanında başkanlığı döneminde belediye Meclis toplantısında yeter artık kardeşim bıktım ben bu yamyamları doyurmak imkansız demişti mikrofon açıkken Buda ozaman olay a olmuştu antirikort Ekrem kayak yapıp tatildeyken Çankaya belediyesi Başkan bi ğörevimizin başındayız diye bir başlık atmıştı ben İstanbul seçmenine soruyorum her şey güzelmi 2 soğan patatese oyunu satanlar
    Cevapla
  • Uşaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel olacak,tıpkı eski günlerdeki gibi,birden sözen zamanı aklıma geldi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı