Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan "28 Şubat" açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "28 Şubat'ı gerçekleştirenlerin utançla, o dönem hedef alınanların ise hayırla ve şerefle hatırlandığı bugün, 28 Şubat'ın tüm yönleriyle aydınlatılmasını ve ülkemizde böylesine utanç verici hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan "28 Şubat" açıklaması
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan "28 Şubat" açıklaması
GİRİŞ 28.02.2021 21:48 GÜNCELLEME 28.02.2021 21:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Karamollaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tarihte kara bir leke olarak yerini alan 28 Şubat'ın üzerinden 24 yıl geçtiğini hatırlattı.

Milletin iradesine ve ülkenin geleceğine ipotek koyan tüm darbeler ve darbeci zihniyetler gibi, 28 Şubat'ın ve o dönemin aktörlerinin de bugün nasıl hatırlandıklarının bir ibret vesikası olduğunu belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Merhum Erbakan Hocamız ve bu demokrasi ve insan haklarını zedeleyen darbeye karşı onurlu ve dik duruş sergileyenler ise bugün hayırla ve rahmetle yad edilmektedir. Bu anlamda, her dönem demokrasimize ve ülkemize darbe vurmak ve milletimizin sesini kısmak isteyenler için 28 Şubat'tan çıkarılacak dersler vardır. 28 Şubat'ı gerçekleştirenlerin utançla, o dönem hedef alınanların ise hayırla ve şerefle hatırlandığı bugün, 28 Şubat'ın tüm yönleriyle aydınlatılmasını ve ülkemizde böylesine utanç verici hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum."

 

YORUMLAR 16
  • İbrahim Karaaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatın en büyük mağdurlarından biride sayın Cumhurbaşkanımızdır onu niye hiç söylemiyorsun samimi olsaydın söylerdin
    Cevapla
  • saruhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan hocaya küfür eden general vardı onun partisi ile el ele kol kolasin o ne olacak. Sana ancak iradesi zayıf insanlar inanır.
    Cevapla
  • kemal kodalak 3 yıl önce Şikayet Et
    cok cabuk unutmusdun hatırladın umarım ortaklarını gözden gecirirsin gerci madımak katilide demisdiler sen onuda unutdun.
    Cevapla
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortaklarına söyle,belki bir kaç yüzyıl sonra ola ki bir ihtimal imana gelirler beraber çözersiniz.
    Cevapla
  • yorumsuz 3 yıl önce Şikayet Et
    cehape ile çizersin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak