Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç koronavirüse yakalandı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Genç, "Ne kadar dikkatli olursak olalım farkında olmadan bizim ya da karşı tarafın yaptığı tek bir ihmalkar davranış bile olumsuz sonuçlar doğurabiliyor ne yazık ki. Karantina süresince evde olacağım" ifadelerini kullandı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Genç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgili dostlarım, Covid 19 testim pozitif çıkmıştır. Ne kadar dikkatli olursak olalım farkında olmadan bizim ya da karşı tarafın yaptığı tek bir ihmalkar davranış bile olumsuz sonuçlar doğurabiliyor ne yazık ki. Karantina süresince evde olacağım. Sağlıklı günler dilerim...” ifadelerini kullandı.
Sevgili dostlarım,
— Şükrü GENÇ Başkan (@SukruGENCBaskan) March 10, 2021
Covid 19 testim pozitif çıkmıştır. Ne kadar dikkatli olursak olalım farkında olmadan bizim ya da karşı tarafın yaptığı tek bir ihmalkar davranış bile olumsuz sonuçlar doğurabiliyor ne yazık ki. Karantina süresince evde olacağım.
Sağlıklı günler dilerim...
ŞÜKRÜ GENÇ KİMDİR?
Şükrü Genç, 20 Haziran 1954'te Şebinkarahisar'da doğdu. Cumhuriyet Halk Partisi aday olarak girdiği 2009 yerel seçimlerinden beri Sarıyer Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.