Ramazanda restoranlar açık kalacak mı?

İçişleri Bakanlığı, yeme-içme yerlerinin, ramazan ayı boyunca açık veya kapalı alanlarında masada müşteri kabul etmeyeceklerini bildirdi.

Ramazanda restoranlar açık kalacak mı?
Ramazanda restoranlar açık kalacak mı?
GİRİŞ 13.04.2021 00:31 GÜNCELLEME 13.04.2021 00:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlığın internet sitesinde bulunan "Kontrollü Normalleşme Süreci ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular" bölümüne, vatandaşlardan gelen yeni sorular üzerine ekleme yapıldı.

Ramazan ayı boyunca yeme-içme yerlerinde masada müşteri kabul edilip edilmeyeceğine ilişkin soru üzerine yapılan eklemede, şu ifadelere yer verildi:

"Son Kabine Toplantısı sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandığı üzere Ramazan ayında yeme-içme yerleri paket servis esasına göre faaliyet gösterecek olup konuya ilişkin detaylar yarınki Kabine Toplantısı sonrasında yayımlanacak genelgemizde açıklanacaktır. Ayın tamamında olduğu gibi Ramazan'ın ilk günü olan 13 Nisan 2021 Salı günü yeme-içme yerleri açık veya kapalı alanlarında masada müşteri kabul etmeyeceklerdir."

YORUMLAR 4
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Getir veya yemek sepeti gibi siteler aslında esnafı sömürüyor neden esnafın bağlı olduğu odalar bu sistemi kendileri kurmuyor böylelikle komisyon vermeden daha verimli çalışabilirler bu esnaf odalarida ise yarar
    Cevapla
  • esnaftan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aç kapa aç kapa ülkedeki esnaf oyuncak mı ya bu işin sonu ne zaman bitcek
    Cevapla
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    korona bittiği zaman.
    Cevapla
  • Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlar memurlar için hayat guzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi