Van'dan kahreden haber! Köpeklerin saldırdığı 6 yaşındaki Ruken öldü

Van'ın Beyüzümü Mahallesi'nde köpeklerin saldırısına uğrayan Ruken Kolcu (6), hayatını kaybetti.

Van'dan kahreden haber! Köpeklerin saldırdığı 6 yaşındaki Ruken öldü
Van'dan kahreden haber! Köpeklerin saldırdığı 6 yaşındaki Ruken öldü
GİRİŞ 16.05.2021 15:20 GÜNCELLEME 16.05.2021 15:23
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Tuşba ilçesine bağlı Beyüzümü Mahallesi'nde yaşayan Kolcu ailesinin 4 çocuğundan biri olan Ruken Kolcu, sabah saatlerinde evlerinin yakınlarındayken bir anda kayboldu. Kızlarını arayan ve bulamayan aile, polise haber verdi. Öğle saatlerinde ise evlerinin yaklaşık 500 metre ilerisinde kız çocuğunun köpeklerin saldırısı sonucu öldüğü haberi geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yapılan inceleme sonrası ölenin Ruken Kolcu olduğu belirlendi. Çocuğun cansız bedeni cenaze aracıyla morga kaldırıldı.



Mahallede köpeklerin çok fazla olduğunu ve bu olayın ilk olmadığını belirten Beyüzümü Mahalle Muhtarı Ramazan Eralmaç, geçen günlerde de aynı mahallede bir kadının köpeklerin saldırısına uğradığını söyledi. Muhtar Eralmaç, konuyla ilgili belediye yetkililerine müracaatta bulunduğunu belirterek çözüm bulunmasını istedi.

Başka acıların yaşanmasını istemediklerini de belirten Eralmaç, "Bir vatandaş beni aradı ve mezbahanenin altında bir çocuk cesedinin bulunduğunu söylediler. Biz de polis ekipleriyle birlikte gittik ve çocuğun cenazesini aldık getirdik. En acı çektiğimiz bu çocuğumuz oldu. Sabahtandır anne, babası ve yakınları arıyorlar bulamıyorlar. Çocuk köpeklerin saldırısına uğruyor ve orada vefat ediyor" diye konuştu.



Aynı mahallede oturanlar da köpeklerden çok rahatsız olduklarını belirterek, sokağa çıkamadıklarını söyledi.

YORUMLAR 62
  • Kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlar yırtıcı hayvan hükmünde..uyutulsun bu hayvanlar.. yurtdışında kesinlikle uyutuluyor
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala hayvan hakları diye çığırtkanlık yapmayın. Başı boş köpek tok olsada eğer çocuk kaçarsa kovalar ve dahi çocuk korktuğu için kaçması normal hayvanda hayvanlığını yapacak. O nedenle başıboş köpekleri sokaklardan toplayıp onlar için yerler yapılmalı.
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ilk nede son olacak bu dayatma hayvan hakları ile hem hayvanlara eziyet ediyoruz hemde çoluk çocuklarımıza böyle ağıt yakıyoruz kimisi kısırlaştırmadan bahsetmiş kardeşim kısırlaştırda nereye kadar kaldı ki kısırlaştırsa bile bunlar sürü piskolojisi ile yine saldırgan oluyorlar çözümü avrupa usulü zaten bir an evvel yapılmassa ya bu başıboş köpekler epeyce insanı parçalayacak yada insanlar katliama gidecek
    Cevapla
  • Beytullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan hakları hayvan hakları derken insanların hakları kalmadı.
    Cevapla
  • ABDULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahipsiz köpekler her yerde zarardır lütfen artık buraya hayvan sever yazmayın köpek maması satmak içim köpekseverler yazın çünkü hepimiz hayvanları seviyoruz. İnsanlardan ve çocuklarımızdan çok değil elbet. Her şeyin bir haddi var ya. hayvanları sevdiklerini iddia edenler niye böyle olaylarda sus pus? Sokak köpekleri yaşamazsa mama satamazlar çünkü?
    Cevapla
  • Türk 3 ay önce Şikayet Et
    Sahipli köpek daha kötü. O daha çok saldırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Nasrallah'ı İran mı sattı? Şoke eden sözler gündem oldu
Nasrallah öldürüldü! Hizbullah'ın muhtemel yeni lideri!