İstanbul'da JAMMER ve helikopter destekli operasyon
İstanbul’da şafak vakti havadan helikopter destekli ve JAMMER (Sinyal Kesici) ile gerçekleştirilen “Siber Suçlar” operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan 22 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonda siber suç işlediği düşünülen kişilerin adreslerine girildi.
İlçede adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda adreslerine baskın düzenlenen baskın polis helikopteri havadan destek verdi. Kadıköy’deki bir adrese yapılan operasyonda emniyet teşkilatına ait JAMMER (Sinyal Kesici)de kullanıldı.
Özel Harekât Polislerinin de destek verdiği operasyonda adresinde yakalanan şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheli hastanede gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınarak polis merkezine götürüldü. Operasyon ile ilgili diğer bilgilerini ilerleyen saatlerde paylaşılacağı öğrenildi.
-
Yorum yazan 3 yıl önce Şikayet EtTamam güzel de o asker o Jammer'ı neden kafasının dibinde taşıyor? O antenlerden yayılan bozucu sinyal taşıyan elektromanyetik dalgalar adamın beynini kulaklarından akıtmaz mı? İnşallah hesabı kitabı yapılmıştır.Beğen Toplam 1 beğeni
-
izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Etadam gerçi adam değillerde çok önemli kişiki helikopter 200 tane özel harekatçı demek kritik tehlikeli galibaBeğen Toplam 1 beğeni
-
engin 3 yıl önce Şikayet EtAllah yardımcınız olsun. Gaza nız mübarek olsun. yalnız siber suçlarla ilgili işlemlerde bu itlerin beyinlerini ülkenin lehine dönüştürecek şekilde ceza verin.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Solhanlı 3 yıl önce Şikayet EtAllah sizi korusun. Siz kuvvetli ve donanımlı olunca bizlerde rahat ediyoruz. Rabb'im vatanımızı ve Milletimizi her türlü tehlikelerden, kötülüklerden korusun.Beğen Toplam 9 beğeni
-
Fikret 3 yıl önce Şikayet EtAllah esirgesin.Beğen Toplam 6 beğeni