Adana'da müteahhidin acı ölümü!
Adana’da, evde parke zeminde ayağı kayınca balkon kapısına çarpmasıyla kırılan camların boğazına saplandığı Melik Ejder Çamur (55), hayatını kaybetti.
GİRİŞ 18.09.2021 13:35
GÜNCELLEME 18.09.2021 13:36
Olay, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde, apartmanın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Müteahhit olan 2 çocuk babası Melik Ejder Çamur, evde eşiyle birlikte kahvaltı hazırlamaya başladı. Bir süre sonra balkona yönelen Çamur, parke zeminde ayağı kayınca cam kapıya çarptı. Bu sırada kırılan camlar, Çamur'un boğazına saplandı.
Çamur, kanlar içinde yere yığılınca eve sağlık ekibi çağırıldı. Çamur'un, yapılan kontrolde, yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ve savcının incelemesinin ardından Melik Ejder Çamur’un cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
-
murad 3 yıl önce Şikayet Etbalkon kapısının camı o kadar kolay kırılmaz noktaBeğen
-
Yusufelili 3 yıl önce Şikayet Etne kolayı kardesim 80 kilo adam yığılırsa üstüne kırılır tabi. Allah ölümün de kolayını versin.Beğen Toplam 2 beğeni
-
İstanbul 3 yıl önce Şikayet EtHasbunallahu ve ni’mel vekil nimel Mevla ve ni’me’n nasîrBeğen Toplam 3 beğeni
-
İstanbul 3 yıl önce Şikayet EtHasbunallahu ve ni’mel vekil nimel Mevla ve ni’me’n nasîrBeğen Toplam 4 beğeni