Obruktan sonra şimdi de yarık! Ankara'da tedirgin eden görüntü
Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir tarlada geçtiğimiz hafta meydana gelen obruğun ardından aynı mahallenin farklı bir bölgesinde oluşan yüzey yarıkları dikkat çekti.

Polatlı'ya bağlı Hacıosmanoğlu Mahallesi'nde bir tarlada geçtiğimiz hafta meydana gelen obruğun ardından bu defa aynı mahallenin farklı bir bölgesinde yüzey yarıkları oluştu.
Oluşan yüzey yarıklarının ardından Hacıosmanoğlu Mahallesi ile çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlar tedirgin oldu. Yetkililer oluşan yüzey yarıklarının bölgede son yıllarda yer altı su seviyesinin hızla çekilmesine bağlı olarak kaynaklandığını bildirdi.
"YER ALTI SULARI ÇEKİLİYOR"
Uzmanlara göre; oluşan yarıklar ve ortaya çıkan yüzey kırığının, bölgede son yıllarda yeraltı su seviyesinin hızla çekilmesi nedeniyle meydana geliyor.
Vatandaşlar, Hacıosmanoğlu Mahallesi'nde oluşan yarık ve ortaya çıkan yüzey kırığı ile ilgili Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün çalışma ve ileriye dönük bilgilendirme yapmasını istiyor.
Öte yandan aynı bölgede Sinanlı Mahallesi'nde de bir tarlada yüzey kırığının oluştuğu öğrenildi.
-
Hyr 3 yıl önce Şikayet Etalakası yok. boru döşeyenler iyi sıkıştırmamış.Beğen
-
vatandas 3 yıl önce Şikayet Etmalesef çok kurak bir bölge polatlı haymana sivrihisarın güneyi .emirdağ. çeltik yunak ,saryönü tuzlukcu çok tarım arazisi var fakat yer altı suyu cok aşırı kullanılıyor çok uzun yıllardır.her yer kuyu ve çok sıcak bir bölge yaz aylarındaBeğen
-
Ramazan 3 yıl önce Şikayet Etsu ķuyularına sinır getırin suyu hoýratca kulânılďi olaca buydu sulamaları damlam ile yapınBeğen Toplam 1 beğeni
-
Arımlı 3 yıl önce Şikayet EtAltyapı inşaatı yeni yapılmış belliki düzgün yapılmamış yeni yapılan dolgular yağmurla sürüklenmiş göçmüş doğru dürüst denetim yapan yok demekkiBeğen Toplam 2 beğeni
-
Asabi 3 yıl önce Şikayet EtMülk suresi Ayet 30.Beğen