'9'u 5 geçe' kazası: 6 araç birbirine girdi

10 Kasım saygı duruşu için saat 09.05’te ani fren yapan otomobilin arkasındaki araçlar duramadı. Zincirleme kazada 6 araç birbirine girdi.

GİRİŞ 10.11.2022 17:21 GÜNCELLEME 11.11.2022 16:21
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Antalya’da Gazi Mustafa Kemal'in vefatının 84'ncü yıl dönümünde saat 09.05'te saygı duruşunda bulunulurken, o anlara trafikte yakalanan 6 araç sürücüsü zincirleme trafik kazasına karıştı.

ANİDEN DURDU, TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Vatandaşlar, ansızın yakalandıkları "9'u 5 geçe" retoriğiyle ilgili trafikte zor anlar yaşadı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yüzüncü Yıl Bulvarı üzerinde önündeki araçlar sürücülerinin durarak saygı duruşunda bulunduğunu gören bir sürücü yavaşladı. Bu sırada 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada sürücü ve yolculardan yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Kaza anları bir vatandaşın balkondan çektiği cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 33
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    saygısızlık yapmışlar. kaza oldu diye arabadan iniyorlar. saygı duruşu kurallarına aykırı hareket ve atatürkü koruma kanununa muhalefetten hepsine işlem yapılmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Açık hava tımarhanesi
    Cevapla
  • gürsel 1 yıl önce Şikayet Et
    otobanda arabayla seyirhalinde iken duran sahislari bir arastirsinlar ölmüs anesine babasina dedesine böyle saygi göstermez ben sadece cc allaha taparim mustafa kemal atatürkede saygi gösteririm ama sunuda unutmayalim osmanliya osmanlibizim ecdadimiz osmanliyada saygi duyalim
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    takip mesafesinin ne işe yaradığını bilmeyen ahmaklar
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    o saygı duruşu freni yapan şahsın beyninin açılıp araştırılmasını istiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FETÖ elebaşı Gülen'in hastalığı ortaya çıktı
Son dakika: Kassam Tugayları komutanı Said Atallah şehit edildi