Koç ailesinin Fransa ile imtihanı! Hepsi aynı yerde kaza geçirdi
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'un Fransa'da bulunan Courchevel'de kayak kazası geçirmesinin ardından aynı yerde Ali Koç ve Rahmi Koç'un da kaza geçirdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç, sömestr tatili için gittiği Fransa'da bulunan Courchevel'de kayak merkezinde kaza geçirdi. Kayak yaparken düşüp yaralanan Kerim Rahmi Koç, özel uçakla İstanbul'a getirilip ailesine ait hastaneye yatırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından Koç'un ameliyat olup olmamasına karar verilecek.
Kerim Rahmi Koç'un Courchevel'de yaşadığı kazanın ardından baba Ali Koç ve dede Rahmi Koç'un da geçmişte aynı bölgede kayak kazası geçirdiği öğrenildi.
ALİ KOÇ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da 2016 yılında kayak kazası geçirmişti. 2016'nın Şubat ayında yine sömestr tatili için Fransa'da bulunan Courchevel kayak merkezine giden Ali Koç, düşerek omzunu kırmıştı. Kaza sonrası Ali Koç'un kırılan omzuna ameliyatla çivi takılmıştı.
RAHMİ KOÇ
Koç ailesinde kaza geçirenlerden biri de Rahmi Koç oldu. Rahmi Koç, 14 Mart 2000'de ABD'nin Aspen kayak merkezinde kaza geçirerek kolunu kırmıştı. Koç, 10 yıl sonra 2010 yılının Mart ayında ise Fransa'nın Courchevel kayak merkezinde kayak kazası geçirerek uyluk kemiğini kırmıştı.
-
erkut 2 yıl önce Şikayet EtTüm koç ailesine geçmiş olsun.Beğen
-
Mehmet Ali altay 2 yıl önce Şikayet EtO kadar cahil bir ülkede yaşıyoruzki adamların ismi Rahmi Vehbi Mustafa bu adamlar zengin olduğu için Yahudiler diyor lar biri çıkıp bu millete söylersin Müslümanlık gösterilse olmaz diyeBeğen
-
Cemal BAYSAL 2 yıl önce Şikayet EtCok gecmis olsun insallah en yakinda sagligina kavusurBeğen Toplam 1 beğeni
-
EBUBEKİR BALCI 2 yıl önce Şikayet EtYolcu kardeş şu neslihan gibileri de yahudidir kesin.Yoksa kalkıp bunları savunmaz.Sen bu soyu ve kanı bozukları asla ciddiye almaBeğen Toplam 2 beğeni
-
EBUBEKİR BALCI 2 yıl önce Şikayet EtBunlar gibilerin mallarına el koyup devlete bağışlayacaksın.Çünkü KORE DEMOKRATİK HALK CUMHURİYETİ’nde böyle tipler yokBeğen