AK Parti'den Bülent Arınç'ın 'seçim' açıklamasına yanıt!

Bülent Arınç'ın seçim açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulunana Ömer Çelik, "Bülent Arınç'ın açıklaması kişisel açıklamalardır. Partimizi bağlamamaktadır" dedi.

AK Parti'den Bülent Arınç'ın 'seçim' açıklamasına yanıt!
AK Parti'den Bülent Arınç'ın 'seçim' açıklamasına yanıt!
GİRİŞ 15.02.2023 21:05 GÜNCELLEME 15.02.2023 21:05
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli medyadana gelen deprem şokunu üstünden atmaya çalışıyor. 35 bini geçen can kaybı ile tarihi bir felaketin yaşandığı ülkemizde büyük bir seferberlik var.

Yaralar sarılırken bir yandan da 3 aydan az bir süre kalan seçimler Türkiye'nin beklenen gündemi.

Konuya ilişkin dün akşam saatlerinde eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, bir açıklama yaparak deprem nedeniyle seçimlerin yapılamayacağını ve ertelenmesi gerektiğini belirtti.

ÖMER ÇELİK YANIT VERDİ: ARINÇ'IN AÇIKLAMASI PARTİMİZİ BAĞLAMAZ

Bülent Arınç'ın bu açıklamalarının ardından özellikle muhalefet kanadından birçok isim AK Parti'nin Arınç üzerinden nabız yoklaması yaptığını iddia etti.

Bu açıklamalara AK Parti'den ilk yanıt Sözcü Ömer Çelik'ten geldi.

AK Parti MYK Toplantısı'nın ardından soruları yanıtlayan Çelik, Bülent Arınç'ın seçimlerle ilgili sözlerinin AK Parti'nin görüşlerini ifade etmediğini söyledi.

Ömer Çelik'in seçim tartışmalarına ilişkin açıklaması şu şekilde:

Kılıçdaroğlu afetle uğraşmaktan çok cumhurbaşkanımıza karşı yıkıcı söylemlerde bulunuyor. Sayın Arınç, kişisel açıklama yaparak seçim tarihinin nasıl olmasına dair görüşler paylaşmış. Muhalefettekiler bizim adımıza, ortamı yoklama gibi bir davranış olduğunu söylüyorlar. Bülent Arınç'ın açıklaması kişisel açıklamalardır. Partinin kurumsal görüşünü bağlamamaktadır. AK Parti'nin bunu değerlendireceği kurulları MYK'sı MKYK'sıdır. Genel Başkanlık makamıdır. Kendisi de kendisi adına açıklama yapmış. Yani AK Parti ile kurumsal olarak ilişkilendirilmesi AK Parti'nin görüşüymüş gibi ele alınması yanlış.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 102
  • Denizli 1 yıl önce Şikayet Et
    İyide sen akpardiden ayrıldın. Seçim tarihi senin neyine. Madem parti adına görüş bildirecekdin. Niye adam gibi durmuyor aykırı aykırı açıklama yapıyordun. Şu vaziyette seni ancak senin gibiler galeye alır.
    Cevapla
  • Mrt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Arınç ülkemizdeki en tehlikeli siyaset cilerden biridir
    Cevapla
  • Nedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Insanoğlunun fıtratınsa nankörlük var düne kadar etrafında pervane olduğu Bülent beyi dışlıyor parti dışına itmeye çalışıyor bir gün aynı muameleye kendide maruz kalacak zavallı bunu göremiyor
    Cevapla
  • Vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Nankörlük varda onu Bülent Arınçta arasaydınya.yıllaaarca omuzunda taşiyorsun indirdiğin an ayağına dolaşıyır
    Cevapla
  • Karut 1 yıl önce Şikayet Et
    Arınç bu ülkede nifak tohumları eken bir zatımuhterem, ektiği nşfak tohumları çürütülecektir.
    Cevapla
  • Selim ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayır Türkiye nin seçimi zamanında yapılacaktır. Allahın izniyle şükürler olsun acılıyız ama bağrımıza taş basıp dimdik ayakta kalacağız.
    Cevapla
  • Ahmet Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet Doğru bir katılıyorum inşallah
    Cevapla
  • Cemelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani yapılamaz zaten.
    Cevapla
  • İsmailgucluer 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden yapılamaz,Anayasada sadece savaş halinde bir yıl ertelenir diyor.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi