Başkent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Çoruh hayatını kaybetti

Başkent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Mithat Çoruh, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Başkent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Çoruh hayatını kaybetti
Başkent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Çoruh hayatını kaybetti
GİRİŞ 19.02.2023 21:24 GÜNCELLEME 19.02.2023 22:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başkent Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Çoruh'un cenazesi, yarın saat 10.30'da, Bağlıca Kampüsü Prof. Dr. İhsan Doğramacı Konferans Salonu'nda düzenlenecek anma töreninin ardından, öğle namazına müteakip Bilkent Doğramacızade Ali Paşa Camisi'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Üniversiteden yayımlanan taziye mesajında, "Çoruh'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. Üniversitemizin başı sağ olsun." ifadesi kullanıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • fani 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ilim adamı kolay yetişmiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın rahmeti her kese nasip olmaz yaşadığın gibi ölürsün
    Cevapla
  • Akan 1 yıl önce Şikayet Et
    Masonların Haberal'ının okulu, rahmet dilerken bile Allah diyemeyen bir güruh. Eğitimi yıllarca bu mendeburlar yönetti, toplumun yozlaşmasının en büyük sebepleri tam da bunlar
    Cevapla
  • آمين 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Suudi Arabistan'dan Trump'a rest! Yalanlayıp duyurdular...
Son dakika! Bakan Tekin, Milli Eğitim Akademisi için tarih verdi