Yeşildağ Ailesi'nden kamuoyuna açıklama! Yalan ve iftira yargıya taşınıyor

Yeşildağ Ailesi, sosyal medya platformlarında yayınlanan yalan ve iftira odaklı görüntüler hakkında kamuoyuna açıklamada bulundu. Söz konusu videonun FETÖ menşeli olduğu belirtilen açıklamada konunun yargıya taşınacağı ifade edildi.

GİRİŞ 07.05.2023 01:45 GÜNCELLEME 07.05.2023 09:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeşildağ Ailesi'nce yapılan yazılı açıklamada, 5 Mayıs'ta sosyal medya platformlarında, FETÖ firarisi Cevheri Güven tarafından YouTube ve Twitter üzerinden hukuka aykırı, yalan ve iftira içeren yayın yapıldığı belirtildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, 14 Mayıs'ta seçimlere gittiği hatırlatılan açıklamada, "Bu süreç içerisinde seçimlere etki etmek için terör örgütleri tarafından çeşitli açıklama, video paylaşımlarının yapıldığı, kamuoyunun malumudur." denildi.

"AİLEMİZ İLE HİÇBİR ORGANİK BAĞI YOKTUR"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu yapılan yayınların tamamının, sabıkalı ve amiyane tabir ile suç makinesi tabir edilecek kişiler seçilerek yapıldığı bilinmektedir. Ali Yeşildağ, Yeşildağ ailesinin bir ferdi olmakla beraber ailemiz ile hiçbir organik bağı yoktur ve kendisi halen Bursa, Ankara ve İstanbul mahkemelerinden 'silahla yağma', 'yağma', 'kasten adam öldürme', 'tasarlayarak adam öldürme', 'iftira' ve buna benzer ağır suçlardan almış olduğu cezalar nedeniyle aranmakta olup şu ana kadar yakalanamadığı bilinmektedir. Kendisi, hayatının 17 yılını cezaevlerinde geçirmiş, geri kalan cezalarını çekmemek için FETÖ terör örgütünden yardım alarak kaçmakta olup diyetini bu video ile ödemeye çalışmaktadır. Kendisinin, ailemizin şerefine ve haysiyetine halel getirici yaşam tarzı nedeniyle ilişki irtibatının kesilmesiyle beraber senelerdir ailemizin bir kısım fertlerine karşı duymuş olduğu kin ve öfke, kendisini terör örgütlerinin maşası haline getirmiştir."

"GEREKLİ HUKUKİ MEKANİZMALARA BAŞVURACAĞIZ"​

Yurt dışındaki firari FETÖ üyesi Cevheri Güven'in, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili sosyal medyada yaptığı iftira yayınlarının da kamuoyunun malumu olduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ali Yeşildağ'ın, bu örgüt mensubu ile aynı şekilde, aynı hareket tarzı ile tamamen yalan ve iftiradan ibaret videolarının, kamuoyunda algı yaratmaya yönelik olduğu anlaşılmaktadır. Yayımlanan bu videonun, yine FETÖ terör örgütü iltisaklı olduğu bilinen Erk Acarer ve diğer birçok FETÖ terör örgütü iltisaklı hesaplardan peş peşe aynı anda yayımlanması da bunun açık bir göstergesidir. Tüm bu bilinen gerçekler ışığında, seçim arifesinde ailemiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile ilgili Türkiye Cumhuriyeti Devleti siyasetini ve seçimini dizayn etmeye yönelik, FETÖ terör örgütü menşeli yalan ve iftira yayımından dolayı derin üzüntü içerisinde olduğumuzu bildirir, yapılan yayın ve yayınlar hakkında her türlü yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu ve gerekli hukuki mekanizmalara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • suna 1 yıl önce Şikayet Et
    İspatı çok basit, adam tarih veriyor. isim veriyor. miktar veriyor.. mesela çelebi holdingin ihale evraklarının eksik olduğu devlet kayıtlarında mutlaka vardır.. o zaman ki yazışmalar holdingde vardır.. İspatı çok basit dediğim gibi.. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz der atalar.. Ha birde Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmazmış derler birde.. Adam dışardanda değil direk ailenin içind
    Cevapla
  • Uygar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalancıların sözüne zaten kimsenin itibar ettiği yok .. sonsuza dek hayin kalaçaklar yaşasın türk milleti
    Cevapla
  • Hak sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenemiyorum artık. At izi it izine karıştı.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yalan olacak adam paylaşıyor kendi biz yaptık diyor ne yalanı
    Cevapla
  • Rıza Hürses 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener'in fetöcüların hala bayat iftira saldırılarını kullanması bu kadının ta 15 temmuzdan beri nasıl bir FETÖ iltisaklı olduğunu net şekilde ortaya çıkardı. Bir yanda PKK iltisaklı CHP diğer yanda FETÖ iltisaklı İP ve onun çok muhterem (!) hanım başkanı! Nasıl bir seçme gidiyoruz daha netleşiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti