Bakan Güler NATO toplantısına katılmak üzere Brüksel'e gitti!

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gitti.

GİRİŞ 15.06.2023 13:57 GÜNCELLEME 15.06.2023 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler'i, Melsbroek Havalimanı’nda Türkiye’nin NATO Daimî Temsilcisi Zeki Levent Gümrükçü, Türkiye’nin Brüksel Büyükelçisi Bekir Uysal, Türkiye Askerî Temsilciliği Başkanı Korgeneral Göksel Kahya ile Belçikalı yetkililer karşıladı.

Yarın NATO Karargâhında gerçekleştirilecek Savunma Bakanları Toplantısı’na Türkiye’yi temsilen katılacak olan Bakan Güler, oturumlarda yer alacak, çeşitli ikili görüşmeler de bulunacak.

Yaşar Güler'den Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile iş birliği açıklamasıYaşar Güler'den Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile iş birliği açıklaması

BAKAN GÜLER İNGİLİZ VE ESTONYALI MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

NATO Savunma Bakanları toplantıları kapsamında Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile bir araya geldi.

Bakan Güler, toplantılara katılmak üzere geldiği NATO Karargahı'nda ikili görüşmeler de gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Bakan Güler, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili, bölgesel savunma ve güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel’de Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ile görüştü.



Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere geldiği NATO Karargahı'ndaki ikili görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda Bakan Güler Estonya Savunma Bakanı Pevkur ile bir araya geldi.

İkili, bölgesel savunma ve güvenlik ile NATO konularında görüş alışverişinde bulunan görüşmede, Pevkur, Güler’i yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    Göksel kahya ya dikkat edin,diğer ülkelerin savunma bakanlarının çay kahve boşlarını toplamasın yine.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!