Hatay'da şaşkına çeviren olay! 1,5 milyon liralık balık çaldılar

Hatay’ın Arsuz ilçesinde su ürünleri üzerine faaliyet gösteren bir işletmeyi farklı zamanlarda balık çalarak 1,5 milyon TL zarara uğratan 6 şahsı polis ekipleri suçüstü yakalandı.

GİRİŞ 23.07.2023 20:50 GÜNCELLEME 24.07.2023 10:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlığın önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

1,5 MİLYONLUK BALIK VURGUNUNA SUÇÜSTÜ

Çalışmalar kapsamında, Arsuz ilçesi Pirinçlik Mahallesi’nde su ürünleri üzerine faaliyet gösteren işyerini bu zamana kadar toplamda 1,5 milyon TL maddi zarara uğratan K.A., H.İ.Y., E.D.B., O.S., O.K. ile M.E.R. yine aynı işyerinden balık çalarken suçüstü yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen şahıslardan K.A. ile H.İ.Y. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğer şahıslar adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Tokatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yedirtmesin
    Cevapla
  • Ayhan KALENDER 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun hakkı dar ağacı
    Cevapla
  • 9 KÖYDEN KOVULDUM 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle nizami yani planlı hırsızlık yapanları ya şer-i hükümlere göre veya çaldıkları bedelin 10 katıceza ile cezalandırmak gerekir. Bu gibi enbedillere hiç mi hiç acımayacaksın. Bunlar Allah'ın belalarıdırlar. Onları inşaallah kahrı perişan eder.
    Cevapla
  • mudnukoD enileT maB 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet anca kendinden çalanı cezalandırır onunda sahibi yoksa, vatandaştan çalana ceza yok ve bunu artık hırsızda biliyor vatandaş da yanlız vatandaşın canına geçerse hırsızlığı önlemesi gereken polis hırsızı linçten kurtarmaya çalışırsa polis de nasibini alır. Hırsız italyanlardan alınmış ceza kanunu bu milleti hırsız etti.
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar hırsızlığın arsız ligin çoğaldığı başka ülke varmı merak ediyorum bence yoktur.asiri şekilde hırsız kapkaç tecavüz gasp yaralama darp kavga olayları arttı ülkede demektir ki hem insanımız hem devletimiz zibanadan çıkmış bu azgınlığı adlii kontrol şartı serbestligo adı altında geçiştiren adi suç isleyeni cezasız koyan devlet berbat bir haldedir o halk felaket haldedir durum vahim
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun tek çözümü yeniden Allahın kanunlarına dönüp islamın adaleti ile yönetilmektir. beşeri kanunlar ile 100 yılda gelinen nokta işte bu bundan sonrasını hayal bile etmek istemiyorm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de büyük değişim: 41 il başkanı ile 547 ilçe başkanı değiştirildi
Elektrikli hava taksisi New York'ta görücüye çıktı