Şanlıurfa'da otomobilin traktöre çarptığı feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde hafif ticari aracın traktöre arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 21.08.2023 22:38 GÜNCELLEME 22.08.2023 10:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep karayolu Birecik Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında yaşandı.

TRAKTÖRE ÇARPAN ARAÇTAKİ 1 KİŞİ ÖLDÜ, 3 YARALI

Abdullah B.’nin kullandığı 80 ACN 244 plakalı hafif ticari araç, arkasında römork takılı 72 DP 443 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada sürücü Abdullah B. ile Saliha Başak, Fethi G. ve Halide G. yaralandı.

Yaralılar, olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Saliha Başak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    traktör ana yollara çıkmasın,özellikle gece hayalet gibi kesinlikle yasaklanmalı tarla aracı ilan edilmeli tarladaki çamuruda ana yola taşıyor al sana kazaya davetiye
    Cevapla
  • yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaz aylarında traktör resmen tuzak gibi 15 20 km hızla karayolunda şerit işgal ediyor. Ve daha kötüsü onu fark edecek ışık bile yok. Allah kamyon ve tır şoförlerine kolaylık versin.
    Cevapla
  • Memati 1 yıl önce Şikayet Et
    traktörlerde ne far var ne reflektör karanlıkta simsiyah ölüm meleği gibi geziniyorlar Allah aşkına fosforlu boya sürün bari arka tampona
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!