Kahramanmaraş'taki feci kazada ölü sayısı 6'ya yükseldi: 25 yaralı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Yaralılardan 18'i ise taburcu oldu.

GİRİŞ 09.09.2023 12:25 GÜNCELLEME 09.09.2023 22:19
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Kırsal Darıobası Mahallesi'ndeki Davut Avan'ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene katılmak için halkın toplandığı sırada, Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen hafriyat yüklü bir kamyon kalabalığın arasına daldı.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki kazada hayatını kaybeden 5 kişinin kimliği belli oldu.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay, Andırın ilçesinde Darıovası mevkiinde meydana geldi. Freni patladığı iddia edilen kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Olay yerinde can pazarı yaşanırken ilk belirlemelere göre 6 ölü, 2'si ağır 25 yaralı olduğu öğrenildi. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk ediliyor.

ŞOFÖR GÖZALTINDA

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ise şunları kaydetti:

"Olay vahameti açısından 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş olup, olayın şüphelisi sürücü gözaltına alındı. Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor."

FACiAYA NEDEN OLAN KAMYONUN FRENİNDE ARIZA YOK

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına dalarak can pazarı yaşanan kazanın ardından açıklamada bulundu. Vali Ünlüer, faciaya neden olan kamyonun freniyle ilgili bir arıza olmadığını, sürücüsünün de gözaltına alındığını söyledi.

CENAZELERDEN 2'Sİ TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Mustafa Güzeloğlu ile Mustafa Peksoy'un cenazesi işlemlerin ardından ailelerine teslim edildi.

Güzeloğlu'nun cenazesi, kazada yaşamını yitirdiği Kırsal Darıobası Mahallesi'ndeki Kavaklı Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Kahramanmaraş'taki feci kazada can kaybı 6'ya yükseldi

Cenazeye, Güzeloğlu'nun aile yakınlarının yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan katıldı.

KAYNAK: AJANSLAR, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • Tual 11 ay önce Şikayet Et
    Bu iki oldu kasıt olabilir
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Kamyon kazaları terör kapsamına alınmalı
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Denetim istenmiyor ülkemizdeki gizli güçler tarafından; kötülük devam etsin isteniyor kamuda, özelde…
    Cevapla
  • Zaza 11 ay önce Şikayet Et
    Fran tutmuyorsa başka yere vur duvara ağaca uçuruma neden insanların üzerine sürüyor
    Cevapla
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    düpedüz cinayet.. terör saldırısı.. müslümanlara da saldırı denebilir hatta.. fren boşalsa da insanların üstüne mi sürülür.. yatır kamyonu bankete yana insan olmayan yere..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!