Banu Parlak’ın güzellik merkezi kurşunlandı! Dilan Polat ile Engin Polat'ı işaret etti

Şarkıcı Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi. 5 kurşun isabet eden merkezde maddi hasar meydana gelirken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Parlak saldırıdan Polat çiftini sorumlu tuttu.

GİRİŞ 01.10.2023 19:16 GÜNCELLEME 01.10.2023 19:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda bulunan şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, güzellik merkezi önüne gelen motosikletli 2 şüpheli iş yerine silahla ateş açıp kaçtı. 5 kurşun isabet eden güzellik merkezinde maddi hasar meydana geldi. Yaşanan silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Firma sahibi şarkıcı Banu Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iş yerine saat 02.00 ve 05.00 olmak üzere iki ayrı silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.

"SANA EKMEK YEDİRMEYECEĞİM DİYORSUN, GECE İŞ YERİME SIKILIYOR"

Firma sahibi Banu Parlak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fenomen ve şarkıcı Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı sorumlu tutarak, "Günlerdir konuşulan bir durum var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlağı vurmam için beni tutular diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor.

"GEREKLİ ŞİKAYETLER YAPILDI"

Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’da. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki tane kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı kadına sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynayamazsınız. Burası muz cumhuriyeti mi burası. Sokaklar altın tozu ile kahve içmeye benzemez. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı.

Popçu Dilan Parlak

"MAFYACILIK OYNAMAKLA OLMAZ BU İŞ"

Bütün delillerimizle birlikte. Allah’ın izniyle Organize Şube işe el atacak göreceğiz. Kendim için şüphe etmiyorum ama çocuğum için 4 tane daha koruma tuttum. Hiç birinize acımayacağım. Mafyacılık oynamakla olmaz bu iş” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • ahmet manav 11 ay önce Şikayet Et
    DİLAN POLATIN İŞİ GÜCÜ YOK BUNUN GİBİ DÜŞMANLARA TETİKÇİ TUTURACAK DİLAN POLATIN BUNA İHTİYACI YOK KİMSEYİDE KISKANMIYOR ÇOK KOMİKSİNİZ HAHAAHneden
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu iş yankesici mafyanın eline düştü. Devletin acilen el atması lazım.
    Cevapla
  • İstenen Bu 11 ay önce Şikayet Et
    Başka işi mi yok ki el atıp, kendi elleriyle yarattığı bu güzelim ortamı berbat etsin ?
    Cevapla
  • Ya hak 11 ay önce Şikayet Et
    apla burası muz cumhuriyeti , boşuna adalet bekleme ,
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Dışarıyla ugraşıken, içeriyi ihmal etmişiz
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Onların da dükkanları mı varmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi Akdeniz’de dengeleri mi değiştiriyor?
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!