"Bu daha başlangıç! Maskeleri düşecek"

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Meral Akşener’in banka hesaplarının incelenmesini talep etti. Meral Akşener’in eski danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli ise Fransa’ya kaçabileceklerini iddia etti.

"Bu daha başlangıç! Maskeleri düşecek"
"Bu daha başlangıç! Maskeleri düşecek"
GİRİŞ 10.11.2023 18:42 GÜNCELLEME 10.11.2023 19:53
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Akşener’in banka hesaplarını incelettiği” ve “belediyelerle ticari ilişkileri olduğu” iddialarının araştırılması için partisinin disiplin kurulu ve TBMM grubuna dilekçe verdi.

Dikbayır, “Gerçekler ve suçlular ortaya çıkarılsın.” Dedi. Bu olayın üzerine Meral Akşener’in eski danışmanı olan Dr. Hasan Sami Özvarinli ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Bu daha başlangıç Fransa’ya kaçmazlar umarım” dedi.

“BEN YANARSAM HEPİNİZ YANARSINIZ”

Dr. Hasan Sami Özvarinli yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Türk siyasetinde bir kırılma yaşandı. Gündemin yoğunluğundan fark edilmese de benim İYİ Parti'den istifa ederken 'Milletvekili Borsası' olarak tarif ettiğim olayın parçaları gün yüzüne çıkmaya başladı. Ben yanarsam hepiniz yanarsınız diyerek Ümit Dikbayır bir dilekçe verdi.

“REZİLLİKLERİNİ HERKES GÖRECEK”

Ümit Dikbayır’ın bu hamlesiyle büyük bir kart çektiğini ifade eden Özvarinli açıklamasına şöyle devam etti:

“Meral Akşener'in ve ailesinin, Meral Akşener'in özel kalemi ile bu özel kalemin eşi olan şahsın hesapları incelensin dedi, dolaylı bir şekilde. Bunu isteyen İYİ Parti'nin milletvekili! Önümüzdeki günlerde, bir zamanlar partinin en büyük temsil makamlarında bulunan iki milletvekilinin ihraç edileceğini duymayan kalmamıştı. Şimdi Ümit Dikbayır bu hamlesiyle büyük bir kart çekti. Artık söz Türk yargısının olmalı. Rezil olacaklar demiştim, rezillikleri bu dilekçe ile tescillenmiş oldu! Lakin bu daha başlangıç, maskeleri düşecek ve rezilliklerini herkes görecek. Fransa'ya kaçmazlar umarım.”

 

 

Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • Vatan Candır 11 ay önce Şikayet Et
    İktidara gelselerdi perişan olurdu bu millet...Yerel seçimde de dikkatli ol.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 11 ay önce Şikayet Et
    Penisilvanya'ya kaçmaları daha güçlü ihtimal, ne de olsa haçlı gavur piyonu alçak katil hırsız gizli kardinal başçavuşun eşeği orada !..
    Cevapla
  • HaKKAN 11 ay önce Şikayet Et
    gün geçmiyor ki bir skandal daha çıkmasın. Allah korudu devletimizi bunlara hükümeti bırakmadık. Altılı masa oltu panayır.
    Cevapla
  • Hamza 11 ay önce Şikayet Et
    Piyanist Fazıl Say in iddiasına göre sifonu gazabına uğrayacak.
    Cevapla
  • Das 11 ay önce Şikayet Et
    Fransaya almanyaya hollandaya avusturyaya danimarkaya kacanlar 4 sinif insan muammelesi görüyor 51 senedir almanya da yasiyorum hala kalitesiz insan muammelesi görüyorum özellikle devlet dairelerinde adaletli hosgörülü merhametli insan hakkina deger veren almanlarin destegine ihtiyacimiz var onlarda sesiz basini devletle belaya sokmak istemiyor hayatini söndürürler yasayamaz hale getirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın Fetullah Gülen sessizliği sürüyor
Dünyada sadece 3 ülke üretiyor! TRAKON, 1 dakikada bin 200 atım yapıyor