Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı

Dilan Polat ve Engin Polat çifti davasıyla da gündeme gelen sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı. Parlak'ın evinde silah bulundu.

GİRİŞ 22.11.2023 22:13 GÜNCELLEME 23.11.2023 12:12
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sosyal medya hesapları üzerinden silah paylaşımları yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

1 ADET RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Parlak’ın Beylikdüzü Marmara Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramalarda, 1 adet Glock Gen 5 marka ruhsatsız tabanca, silaha ait 9 adet 9x19mm mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Banu Parlak Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

Banu Parlak’ın güzellik merkezi kurşunlandı! Dilan Polat ile Engin Polat'ı işaret ettiBanu Parlak’ın güzellik merkezi kurşunlandı! Dilan Polat ile Engin Polat'ı işaret etti

"NE YAPALIM, BENİM DE BÖYLE MERAKLARIM VAR"

Parlak, çektiği videoda silahın ruhsatlı olduğunu belirterek, "Benim de; araba, ev gibi değilde böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" demişti.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • muro 9 ay önce Şikayet Et
    RUHSATSIZ SİLAH var amma o dk birakiyorlar tam rezalet ilah var ise kacak direk terør sucu mafia sucu en az on yil ceza alacak demek arkasi saglam o dk panik halinde birakiyorlar dunya bøyle rezalet olmaz bu hakim savci her ne ise nasil egitim aliyorlar kacak silahi cezasi yok mu tam rezalet
    Cevapla
  • Tırıs 9 ay önce Şikayet Et
    Daha cümle kurmaktan aciz, zır cahil bu insanlar, kendisi gibi cahiller sayesinde fenomen olup milleti dolandırıyorlar. Kolay yoldan ter dökmeden milyonları kazanıp sonrada kazandıran cahillere hava atıyorlar. bunlara bu fırsatı verenlere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Haluk 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlara lafım yokta bunları takip edip,bunlarla yatıp kalkan kitlenin zeka yapısını çok merak ediyorum bu takipçi kitlesi incelenmeli,üniversitelerde tez konusu olabilirler.....
    Cevapla
  • Türk 9 ay önce Şikayet Et
    Yani, ekmek gibi değil mi Nedim, olmazsa olmaz
    Cevapla
  • sakarya54 9 ay önce Şikayet Et
    bizde neden her şeyin muadili hep hırsızlıkla sonuçlanır.abd fenomenlerine özenirler ama bizimkiler hırsız olurlar. ulan ne kansızsınız be:(((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap