13 yaşındaki kız nişanlandı; inceleme başlatıldı

Konya''da 13 yaşındaki C.S., ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırıldı. Nişana ait görüntüler sosyal medyada yayınlanırken, jandarma ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

GİRİŞ 10.12.2023 17:01 GÜNCELLEME 10.12.2023 17:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

KONYA'nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşındaki  C.S., ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırıldı. Nişana ait görüntüler sosyal medyada yayınlanırken, jandarma ve Aile ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

Beyşehir ilçesi Karaali Mahallesi'nde oturan ve eşinden ayrı yaşayan Osman S., 8'inci sınıf öğrencisi kızı C.S.'yi aynı mahallede oturan ve kızından 15 yaş büyük olan Ali G. ile nişanladı. 7 Aralık'ta evde yapılan nişan merasimi ise davetliler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyada yayınlandı.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürlüğü ekipleri görütüler üzerine inceleme başlattı. Jandarmanın, inceleme kapsamında C.S. ve nişanlandığı Ali G. ile aile fertlerinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bu yaşta zina serbest
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Madem nişan yasak o halde kız erkek flörtlüğünüde yasaklayın ama amaç başka olunca böyle oluyor
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ailere hapis cezası Anne baba bu kızına nasıl kıyar hiçmi vijdan yok
    Cevapla
  • tepki 8 ay önce Şikayet Et
    25 yas ustu anladigim kadar bu sapik adam yani idam yada yuz yil ceza almasina engel yok iki tarafin da butun hepsini iceri atin bu sapiklari cok zaman bu tip olaylar sapik aile icin de cok olur ifade cok ønemli degil orta buyuk suc var ve pedofil sapiklar da var hepsini iceri atin en agir ceza verin
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    zina etmiş olsalardı kimsenin umurunda olmazdı. nişanlanmış diye millet ayağa kalkmış. size ne kardeşim.
    Cevapla
  • Ben de haklıyım 8 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir yorumdur kardeşim? Bu olayın tek alternatifi zina yapmak mı? Üstelik 5 kişi de beğenmiş. Gitsin 25 yaşında biriyle evlensin mesela, ya da 23 ne bileyim. 13 yaşındaki çocukla evlenmezse zina mı yapmak zorunda?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya