CHP slogana kafa yormamış! İşiniz gücünüz 'çakma'
CHP'nin yerel seçim sloganları olan ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ sloganının, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olduğu CHP'nin sloganı çaldığı ortaya çıktı.
-
HABER7 / ÖZEL
Seçim döneminin başlaması ile partilerin kullanacakları ‘sloganlar’ belirleniyor. CHP’nin parti içerisinde artan ‘güç’ yarışına yoğunluk vermesi ile kampanya dönemine yoğunlaşamaması ‘slogan krizi’ ile bir kez daha gözler önüne serdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde bir grup gazeteciyle bir araya gelerek kampanya dönemine ilişkin soruları yanıtladı. Özgür Özel, yerel seçim sloganlarının ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olduğunu açıkladı. Ancak bu sloganın AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olduğu ortaya çıktı.
ÇALINTI SLOGAN
AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olan ‘İşimiz Gücümüz Bursa’ sözlerini ‘kopyalayan’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Yerel seçim sloganımız, ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olacak. Bunu diğer kentlere de ‘İşimiz gücümüz Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa…’ şeklinde uygulayacağız.” ifadelerini kullandı. CHP’nin çalıntı sloganı “CHP, slogana da çok fazla kafa yormak istememiş belli ki” yorumlarını getirdi.
-
yok böyle bir şey 11 ay önce Şikayet Etişin gücün canbazlıl.Beğen Toplam 4 beğeni
-
İstanbul-18 11 ay önce Şikayet Etİşimiz gücümüz; yalan dolan. İşimiz gücümüz; hile hurda. İşimiz gücümüz; düzenbazlık. İşimiz gücümüz; arkadan kuyu kazma. İşimiz gücümüz; kavga döğüş. İşimiz gücümüz; yalan iftira. Ey CHP daha slogan ihtiyacınız olur ise haber edin, şimdilik bunlar ile idare edersiniz.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Abdülkadir Yörük 11 ay önce Şikayet EtChp ye yakışan slogan : işimiz gücümüz ENTRİKABeğen Toplam 7 beğeni
-
TOKATLI 11 ay önce Şikayet EtAdamlarda iç çatışmadan sloğana yoracak kafa mı kaldı, düştüler bir birlerine Allah daha berbat etsin inşallahBeğen Toplam 10 beğeni
-
Namyelüs 11 ay önce Şikayet EtCHP yönetimine,onların verdikleri sözlere CHP ye oy veren vatandaşların da inandığınıi hiç zannetmiyorum.Beyinleri çocukluktan itibaren yıkandığı için her seçim 'Tıpış Tıpış' oy vermeyi rutin bir iş zannediyorlar ve bununla övünüyorlar.Siyasilerde onları kullanıp haketmediklere makamlara gelebiliyorlar,aynen FETÖ cular gibi.Beğen Toplam 10 beğeni