Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından paylaştığı mesajıyla kutladı.

GİRİŞ 12.05.2024 09:13 GÜNCELLEME 12.05.2024 10:08
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yazıyla Anneler Günü'nü kutladı.

Erdoğan mesajında, "Başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli şehit anneleri olmak üzere, bu eşsiz hazineye sahip çıkmalı, annelerimize verdiğimiz kıymeti her fırsatta en güzel şekilde göstermeliyiz." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anneler Günü mesajı şu şekilde; 

"Tüm annelerin Anneler Günü'nü tebrik ediyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

Sevgi, merhamet ve fedakârlık gibi güzel hasletlerin örnekleri olarak annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleridir. Başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli şehit anneleri olmak üzere, bu eşsiz hazineye sahip çıkmalı, annelerimize verdiğimiz kıymeti her fırsatta en güzel şekilde göstermeliyiz.

"BUGÜN ÇOK ANLAMLI BİR FIRSATTIR"

Bir annenin evladına olan merhametiyle mukayese edilebilecek derecede çok az insani duygu vardır. Annelerimize teşekkür etmekle kalmayıp hayatımız üzerindeki etkilerini de hatırlamak için bugün çok anlamlı bir fırsattır.

Cenneti annelerin ayakları altında gören inancın mensupları olarak yüklendiğimiz sorumlulukları ve görevleri ifa ederken, annelerimizin hayır dualarının en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu unutmamalıyız."

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    Ev hanımları işsiz hazır yiyici görüldüğü sürece toplum düzelmez. Kadınları çalışmak zorunda bıraktık, maddi durumu iyi olanlar bile çok para için çalışmak zorunda hissediyor kendini. Çocuklar ve gençler başıboş dolaşıyor sokaklarda. Çalışan kadın çocuk doğurursa eve mahkum olacağını, araba kullanamayacağını istediği boş zamanı bulamayacağını düşündüğü için çocuk doğurmak istemiyor.
    Cevapla
  • Abdi 4 ay önce Şikayet Et
    Sen çalıştırma kardeş. Evinin hanımı cocuklarinin anası olarak yaşasın. Millete de karışma
    Cevapla
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Kadinlar cinayetleri artarak devam ediyor malesef hic bir onlem alinmiyor sahada denetim yok idam gelmedikce hersey lafda kaliyor isveci bir gecede nasil natoya aldiysaniz idamida alsanizya isinize gelmiyor
    Cevapla
  • nefes 4 ay önce Şikayet Et
    Tüm vefat eden annelerimizin ,tenzile annemizin mekanları cennet olsun ALLAH CC gani gani rahmet eylesin.annelerimizin anneler günü kutlu olsun .hayırlı yaşam hayırlı ömürler versin.
    Cevapla
  • Clclclc 4 ay önce Şikayet Et
    O yuzden mezarinin yanindaki tum mezarlari kaldirttin degil mi? Oluye saygisi olmayan yaratik
    Cevapla
  • İnsan 4 ay önce Şikayet Et
    Anneler günü sadece bir gunmu kutlamak gerek yetim annesini hic görmemiş bugün uzulmezmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek açıkladı: 3 kalemde vergi artışı düşünmüyoruz
Narin'in şüpheli olmayan tek akrabasından kritik karar