Kütahya'da 9 yaşındaki Beyzanur'un yasa boğan ölümü

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde iki katlı evde çıkan yangında ağır yaralanan 9 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 12.05.2024 21:03 GÜNCELLEME 13.05.2024 09:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Altıntaş merkez Hürriyet Mahallesi Çiğdem Sokak'ta Engin Korkmaz’a ait iki katlı evin birinci katında yangın çıktı.

KÜÇÜK BEYZANUR EVDE ÇIKAN YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, yüzünde ve vücudunda oluşan yanıklarla ağır yaralanan Beyzanur Korkmaz (9), Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Küçük kız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Bursa Şehir Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yaralı 8 aylık Erdal Efe Korkmaz ve 6 yaşındaki Fadime Korkmaz da ambulansla Altıntaş Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Malatyalım 3 ay önce Şikayet Et
    Malesef kimi ebebeyinler çocukları evde bir başına bırakıp(benim çocuklarım akıllı yaramazlık yapmazlar ) diyerek evde bir başına bırkıp giderler karı koca yaişe veya markete donüşünde böyle hazin olaylar yaşanıyor. Anne ve babasına Allah sabırlar versin geride kalan yaralı iki evladını bağışlasın zor bir durum.
    Cevapla
  • Hatice 3 ay önce Şikayet Et
    Annesi sobayi benzin dokmus yakarken o yuzd3n
    Cevapla
  • selim ileri 3 ay önce Şikayet Et
    sabah sabah yüreğim yandı. devamını bile okuyamadım. vah zavallı melek kızım vah! Rabbim anasına babasına sabırlar versin.
    Cevapla
  • Bursalı 3 ay önce Şikayet Et
    Ana baba nerde bu arada.....................
    Cevapla
  • utku 3 ay önce Şikayet Et
    vah güzel kızım vah.Rabbim sana rahmet eylesin ailene bol sabır versin seni onlara şefaatçi kılsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...