Antalya'da bir kişi başıboş köpeklerin saldırısına uğradı!

Antalya'da benzin almak için benzin istasyonuna giden bir şahıs, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan genç adam işinden oldu.

GİRİŞ 13.05.2024 12:55 GÜNCELLEME 13.05.2024 20:05
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde Yeni Mahalle Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan benzin istasyonunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Ramazan Tuncer isimli vatandaş, benzin almak için motosikletiyle benzin istasyonuna girdi. Tuncer’in benzin istasyonuna girdiği esnada başıboş dolaşan sokak köpekleri, Tuncer’in yanına gelerek saldırdı.

Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısıBakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı

Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!

BACAĞINDAN ISIRDILAR

O sırada istasyonda bulunan çarşı ve mahalle bekçileri olaya müdahale etmeye çalışırken, köpeklerden birisi Tuncer’in bacağından ısırdı. Acı içerisinde kıvranan Tuncer’in yardımına bekçiler koştu. Olay yerinde köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan Tuncer, kendi imkânları ile Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi oldu.

YETKİLİLERE SESLENDİ: "Çalışamıyorum"

Benzin almak için petrole girdiğim anda başıboş şekilde dolaşan 5 köpeğin kendisine saldırdığını ve 2 tanesinin bacağından ısırdığını belirterek, "Acı içerisinde kıvrandım. Kendim motorla hastaneye gittim ama motoru zor kullandım. Hastanede gerekli müdahale yapılarak taburcu edildim. Başıma gelen olay yüzünden işe gidemedim. Ben günlük çalışan bir işçiyim. Nerede iş olursa oraya giderim ve bacağım yaralı olduğu için çalışamadım. Bu durumun tek suçlusu ise başıboş köpeklerin sokakta dolaşmalarına müsaade eden yetkililerdir. Artık sokakta başıboş gezen, saldırgan köpekleri görmek istemiyorum. Yetkililerin sesimi duymasını ve gerekeni yapmalarını istiyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ey devlet yetkilileri Bu zulmü bitirin artık! Önca ölüm ve yaralanma, sakat kalma daha ne bekliyorsunuz. Hastaneler kuduz aşısı yaptıran insanlarla dolu, ben dahil.
    Cevapla
  • ... 1 ay önce Şikayet Et
    Belediyeyi mahkemeye ver kazanirsin
    Cevapla
  • vatandas 1 ay önce Şikayet Et
    vurun bu itleri yetti artik
    Cevapla
  • çare yok 1 ay önce Şikayet Et
    Sadece köpekleri barınaklara kapatmak yetmez, hayvanları savunurmuş gibi yapan insanlık düşmanlarını da kapatın barınaklara.
    Cevapla
  • Salih Sahil 1 ay önce Şikayet Et
    ''Paris de mi yaşıyorsunuz" dedi mama tacirleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suriye devriminin sembol ismi 2. Kolordu Komutanı Fehim İsa: Provokasyona uymayın
Akaryakıtta usulsüz faturayı bitirecek sistem 2025'te zorunlu olacak