Erdoğan'dan 'vadedilmiş topraklar' uyarısı: Eğer terör devleti durdurulmazsa...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup toplantısında İsrail'e tepki göstererek; "Bu azgın devlet eğer durdurulmazsa vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü Anadolu'ya dikecek." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 15.05.2024 12:44 GÜNCELLEME 15.05.2024 13:38
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında konuştu.

Erdoğan konuşmasında "Hamas'ı destekliyoruz diye bizi eleştiriyorlar. Sizde hiç mi vicdan yok? Gazze'de açlıktan ölmek üzere olanlara yardımı kabul edemeyecek kadar, bu terör devletini savunacak kadar kişiliğinizi, kimliğinizi kaybettiniz? Bu azgın devlet eğer durdurulmazsa vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü Anadolu'ya dikecekler." ifadelerini kullandı.

İsrail'in sinsi PKK planı devrede! Kirli iş birliğinde hedef Türkiyeİsrail'in sinsi PKK planı devrede! Kirli iş birliğinde hedef Türkiye

İsrail haber kanalları Türkiye'yi hedef aldı! Skandal paylaşımİsrail haber kanalları Türkiye'yi hedef aldı! Skandal paylaşım

İsrail'den CHP'ye tebrik! Erdoğan'ı hedef aldıİsrail'den CHP'ye tebrik! Erdoğan'ı hedef aldı

Netanyahu ağzındaki baklayı çıkardı, 'Yeşaya kehaneti' dedi! Hedef Nil ve Fırat mı?Netanyahu ağzındaki baklayı çıkardı, 'Yeşaya kehaneti' dedi! Hedef Nil ve Fırat mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şu şekilde;

"Uluslararası mahkemeyi baskı altına almaya çalışıyorlar. BM kürsüsünde, BM şartını parçalayarak dünyaya meydan okuyorlar. Nesin sen? Bu işten yırtacağını mı zannediyorsun? Bedelini ödeyeceksiniz.

"PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Ne yaparlarsa yapsınlar insanlık bu katillerin yakasını bırakmayacak. Biz bu katillerin, soykırımcıların, cinayet şebekesinin peşini bırakmayacağız.

"GÖZLERİNİ ANADOLU'YA DİKECEKLER"

Hamas'ı destekliyoruz diye bizi eleştiriyorlar. Sizde hiç mi vicdan yok? Gazze'de açlıktan ölmek üzere olanlara yardımı kabul edemeyecek kadar, bu terör devletini savunacak kadar kişiliğinizi, kimliğinizi kaybettiniz? Bu azgın devlet eğer durdurulmazsa vaad edilmiş topraklar hezeyanıyla gözünü Anadolu'ya dikecekler.

Hamas, Gazze'de Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor. Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz? Bunu anlamayacak kadar mı idrakiniz kapandı. Ben Hamas'ı Kuva-i Milliye'ye benzetince rahatsız olanlar oldu. Kuva-i Milliye'ye de hain, isyancı demediler mi?

"HAMAS'I SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hem kendi topraklarının istiklali için savaşan hem de Anadolu’yu savunan Hamas’ın yanında durmaya devam edeceğiz"

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • Kızılelma 1 hafta önce Şikayet Et
    amerika ve israil'i uyarıyorum: savaşı siz başlatabilirsiniz ama BİZ BİTİRİRİZ..! Yemin olsun ki dünya böyle bir savaşı hiçbir zaman görmemiş olacak... 80.000.000 asker hazırız..! Savaşa gitmek bizde düğüne gitmek gibidir... Allahu Ekber...
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    zamanında merhamet etmeyip hepsinin nefesini kesseydik şimdi böyle olmayacaktı.. İşte bizde şimdi pkk pyd destekcisi kim varsa milletvekili de dahil vatandaşlıktan çıkartmamız lazım. Een azından torunlarımız bize kızmasın
    Cevapla
  • Qwerty 1 hafta önce Şikayet Et
    Belli güzergahlardan silah ver Başkan
    Cevapla
  • vatandas 1 hafta önce Şikayet Et
    israil menşeli nefes halan her organizmayı vuracaz
    Cevapla
  • YANLIZ KURT. 1 ay önce Şikayet Et
    İsrail denen kansız Siyonistler sadece fragman seyrediyor ANADOLU'YA eğer o iğrenç gözlerini dikerlerse o zaman topyekûn TÜRK MİLLETİNİN gücünü görürler ve Filmin devamında o hayallerindeki vaadedilmiş topraklarda kendi kanlarında (tabii varsa) boğulup yok olup giderler.Biz OSMANLI TORUNLARIYIZ çok şükür soyumuz belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avusturyalılar şokta: Türkiye, Avusturya'nın masalını sonlandırdı
Dünyanın en değerli şirketleri yatırımcısını mutlu etti