Antalya'da feci kaza: Polonyalı 2 turist öldü!

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen Polonyalı turist Zbigniew Piotr Kurzepa (59) kullandığı otomobille istinat duvarına çarptı. Otomobilin alev almasıyla sürücü ve beraberindeki Magdalena Maria Kulik (47) yanarak can verdi.

Antalya'da feci kaza: Polonyalı 2 turist öldü!
Antalya'da feci kaza: Polonyalı 2 turist öldü!
GİRİŞ 18.05.2024 11:57 GÜNCELLEME 18.05.2024 11:57

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Yeşilöz Mahallesi eski Gazipaşa yolu gürzergahında meydana geldi. Zbigniew Piotr Kurzepa kullandığı 07 BHY 934 plakalı otomobilin hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki beton istinat duvarına çarpan otomobil alev aldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tamamı yanan otomobilde alevleri söndürdü.

İnceleme yapan ekipler Zbigniew Piotr Kurzepa'nın cansız bedenini sürücü kapısının dışında yerde, Magdalena Maria Kulik'in cesedini de yolcu koltuğunda otomobilde sıkışmış halde buldu. Alanya'ya tatile gelen turistlerin kiraladıkları otomobilde ilçede gezdiği öğrenildi. Kulik ve Kurzepa'nın cenazeleri Alanya Belediyesi Morgu'na götürüldü.

Otomobilin yanma anı ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, otomobilden alev yükselirken çevredekilerin 'adam yandı' sözleri yer aldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim