Fahrettin Altun'dan İran'a başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve beraberindekilerin hayatlarını kaybetmelerine ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı.

GİRİŞ 20.05.2024 12:10 GÜNCELLEME 20.05.2024 13:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Elim helikopter kazasında vefat eden İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi'ye, İran Dışişleri Bakanı Sayın Hüseyin Emir Abdullahiyan'a ve beraberlerinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Dost ve kardeş İran halkına ve vefat edenlerin ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Hah Altın da baş sağlığı dilediyse tamam. Her şey yoldunda. Memurlar yatıyor diyor ya burada bazı yorumcular, bak fahrettin memur var mı diyeceğiniz bir şey? Yok ona diyemezssiniz sizin lafınız gariban memura yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Zirveye yapıştı bırakmıyor! Haziran ayının en güçlü Android telefonu belli oldu!
MİT'ten nefes kesen operasyon: Zozan Baransson yakalandı!