Hatalı park yaptı, kendisini uyaran polisin üzerine otomobilini sürdü!

Aksaray'da hatalı park yapan sürücü, otomobilini kendisini uyaran trafik polisinin üzerine sürdü. Olayın ardından bölgeye çağırılan ekipler, sürücü ve yanındaki şahsı gözaltına aldı.

GİRİŞ 20.05.2024 19:29 GÜNCELLEME 20.05.2024 19:29
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Olay, saat 13.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Otomobilini hatalı şekilde park eden sürücü Ardahan A.’yı caddede görevli trafik polisi uyardı.

Ardahan A., trafik polisi ile tartışmaya başladı. Sürücü, otomobilini bir akrabasının alacağını belirterek hatalı park konumunda bıraktı. Trafik polisinin ikinci uyarısı üzerine olay yerine gelen sürücünün akrabası Mustafa A. geldi.

OTOMOBİLİNİ TRAFİK POLİSİNİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Bu kez de Mustafa A. ile trafik polisi arasında tartışma devam etti. Trafik polisinin takviye ekip istemesi üzerine tartışma büyüdü. Sürücü Ardahan A., otomobilini trafik polisinin üzerine sürdü.

Takviye gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle sürücü Ardahan A. ile yanındaki Mustafa A., gözaltına alındı. Yaşanan olaylar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trafik polisinin kendisine hakaret eden 2 kişi hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Ich komme nie wieder 3 ay önce Şikayet Et
    Sirf bu gibi hanzolar, cehalete saplanmis beyinler yüzünden memlekete ziyarete gelemiyoruz. Uc sene önce bu gibi tip yuzunden iki gün nezarette sabahladik. Sikin gitsin dizlerine. Bu barzolarin kendilerine faydalari yok, ülkede katlanarak cogaliyorlar. Nufusun buyuk kismi bu Tipp oksijen israflari.
    Cevapla
  • Atatürkçü Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbul Şişli'de yasaklı yere aracını park etmesi üzerine kendisini uyaran Türk Polis memuruna ve Polis şefinede hatta hepsine... diyerek Polis Teşkilatına aleni Küfretme cüretinden bulunan modern ültra çağdaş Laïk Gazel-teci Fatih Altaylı nın birebir fotokopisi değil'mi bu yaratık ?
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ABD de olsa değil polise bağırmak kurşunu yediydi.
    Cevapla
  • Halk 3 ay önce Şikayet Et
    Polise tazminat verilmesi lazım karşı taraf pişmanım der pişmanlık affından yararlanır
    Cevapla
  • EFE 3 ay önce Şikayet Et
    Toplayin bunlari ilk önce polisle nasil konusulur ögrensinler sonra baska islemlere gecersiniz . Polise haharet cezalari yazin bunlari..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim