Yolcu otobüsü ve kamyonet kafa kafaya çarpıştı

Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında yaralanan 17 yolcudan 1'i hayatını kaybetti.

GİRİŞ 21.05.2024 10:56 GÜNCELLEME 21.05.2024 10:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar- Antalya kara yolunun Başağaç köyü yakınlarında meydana geldi.

Okan Öztürk idaresindeki 35 BEU 676 plakalı yolcu otobüsü ile sürücüsü henüz bilinmeyen sulama borusu yüklü 03 RH 257 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre araçlardaki 3'ü ağır 17 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

ACI HABER GELDİ

Bölgeye gelen sağlık ekipleri ambulanslarla yaralıları hastanelere kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şükrü A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası yaralılar Sandıklı Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar’daki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • insan 3 ay önce Şikayet Et
    Uyku ile savaşılmaz 3 saniye her şey bitiyor 4 saat geç gidelim gideceğimiz yere , hiç gidememktense 3-4 saat geç gitmek daha iyi değil mi
    Cevapla
  • mikado 3 ay önce Şikayet Et
    kavşak ve öncesindeki iniş rampası sıkıntılı.. o mevkide çok kaza oluyor geçmiş olsun
    Cevapla
  • Efeler 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Yaralılara Acil Şifalar Versin.
    Cevapla
  • ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    uykususzluk yorgunluk ve sabahın tatlı tatlı mayhoşluğu birleşince kaza kaçınılmaz oldu,saat 03 ile 07 arası araç kullanmak yasaklanmalı! yakalanan anahtarı bırakacağını iyi bilmeli.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 3 ay önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu