Ters yönden giden sürücüye 7 bin TL ceza kesildi

Denizli’de ters yönde giderek trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücüye 7 bin 129 TL cezai işlem uygulandı.

Ters yönden giden sürücüye 7 bin TL ceza kesildi
Ters yönden giden sürücüye 7 bin TL ceza kesildi
GİRİŞ 22.05.2024 09:50 GÜNCELLEME 22.05.2024 09:50

Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde ters yönde giden sürücü akıllara durgunluk getirdi. Yaklaşık 2 kilometre ters yönde giden sürücüyü ise diğer sürücüler tarafından kayda alındı.

Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü EDS Merkezi tarafından yapılan kamera incelemelerinde ters yönde giden aracın plakası tespit edildi.



Denizli Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kural ihlali yapan araç sürücüsüne ‘2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 'Aksine bir işaret bulunmadıkça tek yönlü karayollarında araçların ters istikamette sürülmesi, Trafik işaret levhalar, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak' maddelerinden toplam 7 bin 129 TL cezai işlem uygulanmış ayrıca ‘Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek’ suçundan adli işlem başlatılmıştır” ifadeleri yer aldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!