Sultanbeyli'de silah ticareti yapanlara operasyon

Sultanbeyli’de silah ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken 6 ruhsatsız tabanca ile 2 av tüfeği ele geçirildi.

GİRİŞ 25.05.2024 11:48 GÜNCELLEME 25.05.2024 11:59

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Mahallesi’ndeki sokak üzerinde kimlik bilgileri tespit edilen E.S. S.B. ve T.Y. isimli şüphelilerin silah ticareti yaptığına dair ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, şüphelilere yönelik baskın düzenledi. Baskında 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üstlerinden ve evlerinden 6 adet ruhsatsız tabanca ile 2 adet av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek