Dehşet anları kamerada! Başıboş köpekler öğrencilere saldırdı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde başıboş köpeklerin okula giden 3 öğrenciyle bir motosiklet sürücüsüne saldırması, cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

GİRİŞ 26.05.2024 15:49 GÜNCELLEME 26.05.2024 16:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yeşil Mahallesi'nde yaşayan 14 yaşındaki Demet ve kuzeni Sinem Nur Eser, 24 Mayıs'ta bir arkadaşlarıyla okula giderken Atatürk Caddesi'nde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı.

Üzerlerine gelen 2 köpekten yola koşarak kurtulan çocuklar, durumu aileleriyle paylaştı.

Aynı köpekler, 25 Mayıs'ta da caddeden geçen bir motosiklete saldırdı.

İki olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Demet Eser'in babası Bedri Eser, AA muhabirine, köpeklerden korkan çocukların kaçtığı yoldan şans eseri aracın geçmediğini söyledi.

"DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BULMALARINI TALEP EDİYORUZ"

Öğrencilerin olumsuz etkilendiğini belirten Eser, "Belediyemizden, devlet büyüklerimizden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını talep ediyoruz. Çocuklarımız okula tedirginlikle gidecekler. Sahipsiz köpeklerin saldırılarına çare bulunmasını istiyoruz." diye konuştu.

"OKULA GİDERKEN TEDİRGİN OLUYORUZ"

Sinem Nur Eser de olayda korku yaşadıklarını ifade ederek, "Yola atlamamız kazaya neden olabilir, araba çarpabilirdi. Okula giderken o yolu kullanıyoruz ve tedirgin oluyoruz." dedi. 

KAYNAK: AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 13
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    devlet geregini yapsın artık
    Cevapla
  • ... 3 ay önce Şikayet Et
    Köpek meselesi halledilinceye kadar: 1 den fazla(2, 3, 4, ...) birlikte gezen köpeklerden daha çok sakınalım. İçlerinden bir serseri köpek çıkıp saldırınca, sürü psikolojisi ile hepsi saldırıyor.
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 3 ay önce Şikayet Et
    Silahla gidilecek bir yere artık bu iş fazla uzadı kimseyi takmamamiz lazim saldıran köpek vurulmali silah bulunamazsa ok veya sapan ile vurulmali herkes başının çaresine ve evlatlarına bakmalı.
    Cevapla
  • Urfalı 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adi köpekleri öldürün kendinizi ve çocuklarımızı koruyun bosverin devleti onları beklersek vay halimize bunlar artık vahşi hayvan fayda değil zarar veriyorsa derhal öldürün
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Artık böyle giderse herkes kendi işini kendi halledecek. Çünkü vatandaşlarının güvenliğini önceleyen bir devlet maalesef ufukta görünmüyor. Bayağı bir insan ölmesi lazım. Daha o kadar ölmedi.
    Cevapla
  • Mehmet Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Orada araç geçiyor olsaydı, o çocuklar altında kalmıştı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!