Kanada'dan 'İsrail' açıklaması: Desteklemiyoruz!

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, İsrail'in Refah'taki çadır kampa düzenlediği saldırıya tepki göstererek, "Kanada, Refah'ta bir İsrail askeri operasyonunu desteklememektedir" dedi.

Kanada'dan 'İsrail' açıklaması: Desteklemiyoruz!
Kanada'dan 'İsrail' açıklaması: Desteklemiyoruz!
GİRİŞ 28.05.2024 01:09 GÜNCELLEME 28.05.2024 01:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsrail’in dün Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampa düzenlediği saldırıya dünyanın dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ediyor.

"İNSANLARIN BU DÜZEYDE ACI ÇEKMESİNE BİR SON VERİLMELİDİR"

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly yaptığı açıklamada, "Refah'ta Filistinli sivillerin ölümüne neden olan saldırılar karşısında dehşete düştük. Kanada, Refah'ta bir İsrail askeri operasyonunu desteklememektedir. İnsanların bu düzeyde acı çekmesine bir son verilmelidir. Derhal ateşkes ilan edilmesini talep ediyoruz" dedi.

İsrail ordusu, dün akşam saatlerinde Refah’ta yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Tal Al-Sultan Kampı’na saldırı düzenlemiş, saldırıda 45 kişi hayatını kaybetmiş, 249 kişi de yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • yani 1 ay önce Şikayet Et
    şeytan la bunlar, desteklemiyoruz demiştik demek için konuşuyor orsp
    Cevapla
  • siyasi 81 1 ay önce Şikayet Et
    Başından beri desteklerinizi esirgemediniz ne değişti.
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar ve insanlık bir an önce bu yahudi ve siyonistlerden kurtulmalı aksi takdirde insanların sonu Filistinliler den daha beter olacak,ayetle sabittir ki insanlığın en büyük düşmanları ve tarih boyunca nefislerinin ve şeytanın en büyük destekçileri Yahudiler ve siyonistlerdir.
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Zannetmeyin ki siyonistler duracak onlar insanlara köle gibi bakıyorlar, onların inanışlarına göre yaratıcı onları üstün yaratılmış diğer insanlar onlara hizmet ve köle için yaratılmıştır. Siz onlara kölelik yapmasanız yok olmaya öldürülmeye mahkumsunuz. İşte ABD başkanı onların elinde bir esir,bir ölü gibi,işte insanlık onların elinde bir oyuncak gibi insanlarla dalga geçer gibi konuşuy
    Cevapla
  • Tamam 1 ay önce Şikayet Et
    Koşulsuz desteğinizle yapılan katliamdan sorumlusunuz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'deki patlamayla ilgili belediye skandalı: Lokanta 11 aydır ruhsatsızmış!
MİT'ten nefes kesen operasyon: Zozan Baransson yakalandı!