İsrail yaktı onlar gizledi

İsrail'in Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kampına düzenlediği ve 45 kişinin feci şekilde hayatını kaybettiği saldırı sonrası Batı medyası topyekün katliamı gizleme yarışına girdi.

İsrail yaktı onlar gizledi
İsrail yaktı onlar gizledi
GİRİŞ 28.05.2024 17:49 GÜNCELLEME 28.05.2024 17:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

7 Ekim'den bu yana Filistin'de soykırım yapan İsrail, tüm uluslararası kuruluşların kararlarını yok sayarak katliamlarına devam ediyor. Uluslararası Adalet Divanının geçtiğimiz gün açıkladığı 'Refah'taki operasyonları hemen durdurun' kararına rağmen durmayan İsrail ordusu bu kez de Filistinlilerin kampına saldırı düzenledi.

45 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kampına düzenlediği saldırıda 45 kişi hayatını kaybetti. İşgalci devletin katliam uçakları, yerinden edilmiş masumların kaldığı çadırları bombalayarak çocukların da aralarında olduğu çok sayıda kişinin yanarak can vermesine neden oldu. 

BATI MEDYASI KATLİAMI GİZLEME ÇABASINA GİRİŞTİ

İsrail'in insanların yanarak hayatını kaybetmesine neden olan saldırısı tüm dünyanın tepkisini çekerken Batı medyası ise İsrail'in katliamını gizlemek için adeta birbiriyle yarıştı. Refah'taki katliamın ardından dünyanın önde gelen bazı yayın organları öldürülen kişiler arasında Hamas yetkilileri olduğunu, bazıları ise saldırının Hamas saldırıları sonrası düzenlendiğini iddia ederek İsrail'i savunan başlıklarla haberler yayınladı. 

İşte Batı medyasının attığı o başlıklar;

TELEGRAPH: Refah saldırılarında öldürülen 35 kişi arasında üst düzey Hamas yetkilileri de var.

BBC: Hamas'ın füze saldırıları sonrasında İsrail, Refah'ı vurdu.

NEW YORK TIMES: Hamaslı yetkililere göre İsrail'in Refah'taki hava saldırısında onlarca kişi öldü.

EURONEWS: İsrail'in hava saldırıları sonucu Refah'ta en az 40 kişi hayatını kaybetti.

WELT: Refah'taki mülteci kampına düzenlenen hava saldırısında onlarca kişi hayatını kaybetti.

LIBERATION: Hamas, İsrail'i Refah yakınlarındaki bir mülteci kampını bombalamakla suçluyor.

CNN: Filistin Sağlık Bakanlığı'na göre İsrail'in saldırısı sonrasında Refah'ta 35 kişi öldü. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 20
  • Dadaş 1 ay önce Şikayet Et
    Ne demişti Hitler öldürmediğim her Yahudi için ileride bana küfür edeceksiniz diye Hitler senin ben..... inş bu lânet li kavmin milletin yıkılışı yok edilişi bizlere nasip olur
    Cevapla
  • Can 1 ay önce Şikayet Et
    Her kim ki katliama desdek oluyor ve sessiz kalıyor ise Dilsiz ŞEYTAN DIR..şeytanların yeri CEHENNEMİN DİBİDİR. size masal gelen bu cehennemin dibi ateşten yatağınızdır. Ateşten olan yatağınızda derileriniz elleriniz yanacak so ra yenilenecek sonra tekrar yanacak ki sizler Allah cc. Azabını tatdacaksiniz.azab nasıl goreceksini.bekleyin geliyor azab gününüz.her nefesiniz azaba gider.
    Cevapla
  • Ben 1 ay önce Şikayet Et
    Batı komple aşağılık ikiyüzlü Bir toplum dur müslümanları hayatta sevmezler ne demiş peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve selem kâfirlere güvenmeyin dost edinmeyin sadece ticaret edin Bizim cahil Bir kesim de hep Avrupa Birliği hayaliyle yaşarlar hâlbuki Avrupa Amerika dediyin çirkef rezil Bir hayatları vardır kanmamak lazım
    Cevapla
  • ooo 1 ay önce Şikayet Et
    Bu gizlenenleri bilen var. ALLAH ! BİLİYOR ? Bu şekilde davranışlarınız ? Sizin topyekûn SONUNUZUN geldiğini gösteriyor... İnşallah bu sonu görmek nasip olur...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim bu şeytanları yerle yeksan eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'nin yeni başbakanı İsrail destekçisi
İki yüzlü UEFA! Merih Demiral için skandal karar: TFF'den karşı hamle