Sarıyer’de mahalle muhtarı kazada hayatını kaybetti

Sarıyer’de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği iki kişilik elektrikli araç karşı şeride geçerek bariyerlere çarparak durdu.

Sarıyer’de mahalle muhtarı kazada hayatını kaybetti
Sarıyer’de mahalle muhtarı kazada hayatını kaybetti
GİRİŞ 28.05.2024 19:55 GÜNCELLEME 28.05.2024 19:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, 16.30 sıralarında Bahçeköy yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Bayram’ın kullandığı iki kişilik elektrikli araç seyir halindeyken kayarak kontrolden çıktı.

Karşı şeride geçen araç yol kenarındaki bariyerlere vurduktan sonra yan yatarak karşı yönden gelen otomobil ile bariyerlerin arasına sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Süreyya Akkoca, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Fulya Bayram’ın ise hayatını kaybettiğini belirledi.

Bayram’ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Sarıyer-Bahçeköy yolu her iki yönden trafiğe kapatıldı. Cenazenin ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kadir 3 ay önce Şikayet Et
    O ne arabasi Abi ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama