3 köpeğin saldırısında kolunu kaybetti, 4 yıldır acısını çekiyor

Yaklaşık 4 yıl önce köpeklerin saldırısı sonucu kolunu kaybeden Çorlu sakini Huriye Kaya, acısının dinmediğini, zor günler geçirdiğini ve psikolojisinin bozulduğunu ifade etti.

GİRİŞ 29.05.2024 23:03 GÜNCELLEME 29.05.2024 23:40
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

2020 yılında Tekirdağ Çorlu’dan memleketi Trabzon’un Of ilçesine çay hasadı için giden 61 yaşındaki Huriye Kaya, bahçesinin yakınında 1’i pitbull, 2’si Alman kurdu 3 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerle uzun süre mücadele eden kadın, çığlık sesleri üzerine koşarak gelen çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Ağır yaralanan kadın, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde 7 kez ameliyata alındı. Parçalanan sol kolu dirseğinden kesilen, vücudunda yaralar bulunan Kaya, 40 gün kaldığı hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

“PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORUM”

Olaydan beri kolundaki acının dinmediğini ifade eden Kaya, tek başına sokağa çıkmaya korktuğunu söyledi. Psikolojisinin sarsıldığını, ilaç tedavisi gördüğünü belirten Kaya, “Olaydan 4 yıl geçti fakat ben çok mağdurum hakkımı istiyorum. Benim sinirlerimle oynadılar, ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Hastanelere gidiyorum, psikolojik tedavi görüyorum ama beynim yaşadığım olayları unutmuyor. Köpekler kolumu parçaladı, ölümden döndüm. Yaşadığım olayın tarifi yok. O köpeklerin sahipleri bana sahip çıkmadılar daha çok yalancı şahit buldular. 40 gün hastanede yattım gelip de maddi veya manevi hiçbir yaklaşımda bulunmadılar” dedi.

“SESİMİ DUYURMAK İSTİYORUM”

Maddi ve manevi zorluklar çektiğini ifade eden Kaya, “Buradan Cumhurbaşkanıma sesleniyorum, ben evime rızık götüren bir insandım. Emekli bile olamadım. Eşim de yüzde 60 engelli durumda. Maddi ve manevi anlamda bir çöküntü yaşıyorum. Kimse benim halimi bilmiyor. Benim beynim kolumu kaybettiğime kabullenemiyor. 4 senedir yaşadığım acıyı bir türlü duyuramadım. Sayın Cumhurbaşkanımın benim sesimi duymasını istiyorum. Çok zor durumdayım, kolumdaki ağrı hiç dinmedi, ne yapacağımı bilmiyorum” diye konuştu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Mücahidin Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar vahim ve acıklı, duyan herkesi hüzünlendiren bir olayı insanlar hangi anlayışla, hangi saikle inkar eder, ve insanlar böylesi acıklı bir olayda hangi inançla yalancı şahitlık yapar ,bilen varsa cevaplasın ???
    Cevapla
  • mama lobisi 3 ay önce Şikayet Et
    Mama lobisi sosyal medya üzerinden toplumu ajite ediyor...
    Cevapla
  • AHMET 3 ay önce Şikayet Et
    Amma uzattınız yeter artık daha kaç kişi bu sıkıntıları yaşayacak.Eyvallah maliyeti yüksek olacak ama her il-ilçe beledeyesi kuracak barınaklarını.Sahiplenen sahiplenecek.Sahiplenilmeyene de kısırlaştrıp bakacaksınız.Başka da yapacak bir şey yok.Direk öldürmek de gaddarca oluyor.Pitbull gibi azgın köpekleri de ağızlığı olsa bile yasaklayacaksın.Gezdirene,besleyene ağır cezalar gerek.
    Cevapla
  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    Devletimiz sokak hayvanlarına çözüm bulana kadar çok sayıda sokak hayvanlarının sakat bıraktığı gazilerimiz olacak Bunca senelerdir bir çözüm bulunması çokmu zordu
    Cevapla
  • edip 3 ay önce Şikayet Et
    Yargı işlemiyor kabul edelim. Adaleti sağlayamazsak hiçbir konu çözülmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir