Nevşehir'de sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan esnaf yaralandı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde ekmek almak için fırına giderken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan esnaf yaralandı.

GİRİŞ 29.05.2024 23:25 GÜNCELLEME 30.05.2024 10:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İlçede kahvehane işleten 58 yaşındaki Necati Dikici, Yukarı Mahalle Nevşehir Caddesi'nde ekmek almak için fırına giderken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı.

Çevredeki vatandaşların müdahalesi ve yoldan geçen bir tırın korna çalmasıyla kaçan köpeklerden kurtulan Dikici, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Dikici'nin sahipsiz köpeklerin saldırısına uğraması çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Dikici, gazetecilere, sakin şekilde yürümesine rağmen sahipsiz köpeklerin bir anda etrafını sarıp saldırdıklarını söyledi.

Köpeklerden kurtulmak isterken dengesini kaybederek düştüğünü anlatan Dikici, "Ekmek almaya giderken önce bir köpek sonra diğerleri saldırdı. 8-10 köpek vardı. Köpekler, karnımı, kollarımı parçaladı. Artık sokağa çıkamam, çok korkuyorum. Kahvehane işletiyordum, artık gidemem. Çevrede haddinden fazla sahipsiz köpek var." dedi.

Dikici'nin yeğeni Doğan Karaman da ilçede sahipsiz köpeklerin tehlike saçtığını belirterek, "Yetkililerin önlem almasını istiyoruz. Sokağa çıkmaya korkuyoruz." diye konuştu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • MERSİNLİ 3 ay önce Şikayet Et
    Başı boş köpeklerden Belediyeler sorumludur. DEVLET DEĞİL Her şeyin sorumlusu ne devlettir nede Hükümet BİLMEDEN YALAN DOĞRU Yorum yazmayın Beğenmiyorsanız Bu devleti Beğendiğiniz devlete gidin TABİ SİZİ O DEVLETE ALIRLARSA
    Cevapla
  • MERSİNLİ 3 ay önce Şikayet Et
    Hayvanlar tarafından yaralan şahıslara Hayvan hakları dernekleri maddi ve manevi yardımcı olmalı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dayı sana saldırdı ise sıra sana geldi. Hadi görelim seni.... Meşru müdafaa olarak hamleni yap...
    Cevapla
  • DEMİRCİ 3 ay önce Şikayet Et
    Madem bu iş ticari bir rant. krizden fırsat doğar mantığıyla biz de bu köpekleri toplayıp çin gibi ülkelere satalım. sonuç olarak toplumumuzu başıboş köpek belasından kurtarır, ülkeye döviz kazandırır, piyasaya istihdam sağlanır, ...
    Cevapla
  • sdfgsdfg 3 ay önce Şikayet Et
    başıboş köperkleri hayvan bakım evlerine alıp ve bakım masraflarını da hayvan severlerden alınmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu