Azra Kohen'den infiale neden olan Filistin sözleri! Soykırıma bakın nasıl kılıf uydurdu

Yazar Azra Kohen, 46 kişinin hayatını kaybettiği Refah saldırısından sonra Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere 'uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü' söyledi.

GİRİŞ 30.05.2024 02:33 GÜNCELLEME 30.05.2024 16:27
Bu Habere 641 Yorum Yapılmış

İsrail'in Refah'ta binlerce Filistinlinin sığındığı çadır kente düzenlediği katliam saldırısının yankıları tüm dünyada sürüyor. 46 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası başta ülkemiz olmak üzere pek çok ülke ayağa kalkarken ülkemizde yaşamını sürdüren yazar Azra Kohen skandal sözlerle Filistinlileri hedef aldı.

Azra Kohen'den infiale neden olan Filistin sözleri! Soykırıma böyle kılıf uydurdu

SKANDAL SÖZLERLE SUÇU FİLİSTİNLİLERE ATTI

Yazar Azra Kohen, yaşananlardan sonra, Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine verdiği yanıtta Filistinlilerin çocuklarını, '3 saat önceden uyarılar yapılmasına rağmen bombaların atılacağı yerlere bilerek götürdüğünü' söyleyerek, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" dedi.

Kohen'in sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşımı şöyle:

"Filistinle ilgili söyleyeceğim her şeyi zaten söyledim.

Defalarca. Bir daha söyleyeyim:

Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağırılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesin yok olmasını diliyorum! Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için...

Azra Kohen'den infiale neden olan Filistin sözleri! Soykırıma böyle kılıf uydurdu

'YAVRUSUNU YEM EDEN HİÇBİR KİMSE YAŞAMI HAK ETMİYOR!'

İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun koşullarını analiz edecek içerikte bir varlık olmalı.

Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu koruyamayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor!

Azra Kohen'den infiale neden olan Filistin sözleri! Soykırıma bakın nasıl kılıf uydurdu

KOHEN'İN PAYLAŞIMI SONRASI REFAH'TAN İBRETLİK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Kohen'in skandal sözleri sonrası Filistin'de ibretlik bir saldırı yaşandı. İsrail savaş uçakları, Refah'ta güvenli bölge olarak belirlenen noktaya hava saldırısı düzenleyerek katliam yaptı.

Azra Kohen'den infiale neden olan Filistin sözleri! Soykırıma bakın nasıl kılıf uydurdu

Görüntülerde Refah'a sığınan Filistinlilerin kaldığı çadır kentte yaşayan çocukların birkaç yüz metre önünde binaların bombalandığı anlar yer aldı.

GEÇMİŞ PAYLAŞIMLARINDA DA FİLİSTİN'İ HEDEF ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Kohen'in, geçmiş dönemlerde de Filistinlileri benzer sözlerle hedef aldığı ortaya çıktı.

Kohen, eski bir paylaşımında,

"Kendi soyunu korumayan her ulus lanetlenir ve tabii kendi soyunu demagoji için kullanan, bomba atılacağı anons edildiği halde, bölge uyarıldığı halde çocukları köşelere koyup ellerinde kamera ile bekleyen bu kişilerin yok olmasını diliyorum. Kendi çıplak ellerimle yok olmalarına yardım edecek kadar..."

ifadelerini kullanmıştı.

Kohen'in bir başka paylaşımı ise şöyle:

Azra Kohen'den infiale neden olan Filistin sözleri! Soykırıma bakın nasıl kılıf uydurdu

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Kohen'in paylaşımlarına sosyal medyada infiale neden olurken tepkiler çığ gibi büyüdü. Çok sayıda vatandaş çifte vatandaş olan Türkiye'deki siyonistlerin pasaport bilgilerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı. Kohen'in sınır dışı edilmesi gerektiğini (deport) belirten vatandaşlar İçişleri Bakanlığı'nı etiketleyerek çağrıda bulundu.

Öte yandan Kohen'in geçmişte yaptığı bir paylaşımda da şeriata küfürler yağdıran Feyza Altun'u da desteklediği görüldü.

Azra Kohen'den infiale neden olan Filistin sözleri! Soykırıma bakın nasıl kılıf uydurdu

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 641
  • Hamdddd 1 ay önce Şikayet Et
    Gazze'de Deyr Elbelah'da 7 aylık bebek Ebu Ataya açliktan ve tibbi yetersizlikten öldü.Allah sizi planlarinizda,yazilarinizda,algi operasyonlarinizda boğsun.Boğacak da Kohen...
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ahlaksıza suç duyurusunda bulunmak lazım. Bunun yeri hapistir. Halkımıza yalan bilgi vererek ülkemize düşman olan İsraile ajanlık yapıyor. İsrailli katiller üç saat önce haber vermişmiş. Behey katilden daha yüzsüz bu insanlar nereye gidecek? İçimizde başka dinden insanlara saygılı olalım ancak katil övücüye bu ülkede yer yok
    Cevapla
  • deniz 1 ay önce Şikayet Et
    yahudilerin gelini,emekli albay iyi!!! milliyetçi sarızeybek in yeğeni...katliamcı siyonist rejimin destekçisi kohen.. tek tek çıkıyorsunuz ortaya..kriptolar
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Merak etme kohen. İntikam günü elbet gelecek. Allah intikam sahibidir.
    Cevapla
  • Vatansever 1 ay önce Şikayet Et
    KOHEN diyorum başka bir şey demiyorum! Kasıtlı olarak İçimizdeki yabancılarrr ortaya çıkarılmalı maalesef At izi it izine karıştırıldı Eski sistem gelsin kimliklerde müslim gayri müslim yazdın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
SHP 14 yılın ardından yeniden kuruldu
A Milli Takım'da 5 futbolcunun piyasa değeri zirve yaptı: 155 milyon euro