Fatih Erbakan: Başıboş köpeklerin hayatına son vermeyelim

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 'Başıboş köpeklerin hayatına son vermeyelim. Çünkü bizim inancımızın temeli, bütün mahlukata şefkattir. Böyle merhametsiz bir yaklaşımı Yeniden Refah Partisi olarak kabul etmiyoruz.' dedi.

Fatih Erbakan: Başıboş köpeklerin hayatına son vermeyelim
Fatih Erbakan: Başıboş köpeklerin hayatına son vermeyelim
GİRİŞ 30.05.2024 17:38 GÜNCELLEME 30.05.2024 17:46
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, çeşitli ziyaretler için Kayseri'ye geldi. Özel bir restorandaki kahvaltı programında konuşan Erbakan, "Şimdi bugün Gazze'de, Refah'ta bunu çok daha açık bir şekilde görüyoruz. Erbakan Hocamız yıllarca 'İslam birliği, İslam dinarı, Yeniden büyük Türkiye' dedi. Şimdi neden böyle çırpındığını bu manzarayı gördüğümüz zaman çok daha iyi anlıyoruz. Çünkü o hedeflere ulaşamadığımız için bugün 2 milyar Müslüman, bu vahşeti maalesef sadece film izler gibi televizyonlardan izliyor. Ne kadar büyük bir acı ve ne kadar büyük bir zillet. Kendi çocuklarımızın başını okşarken utanan, ramazanda iftar yaparken lokmalar boğazına düğümlenen bir ümmet haline geldik. Çünkü televizyonda Gazze'yi seyrederken iftar yapamıyorsunuz. Orada insanlar aç. Oradaki çocukların paramparça bedenlerini gördüğünüzde kendi çocuğunuzu okşayamıyorsunuz, sevemiyorsunuz. Oradaki insanların halini görünce gece yastığa başınızı koyamıyorsunuz, uyku uyuyamıyorsunuz Korkunç bir vahşet, korkunç bir katliam" ifadelerini kullandı.

'Ünlüler' yine sokak köpeği ahkamı kesti... 158 yazar ve sanatçıdan imza kampanyası'Ünlüler' yine sokak köpeği ahkamı kesti... 158 yazar ve sanatçıdan imza kampanyası

Çözümsüzlüğü dayatan ünlü tayfaya sert tepki: Bunların vasfı ne?Çözümsüzlüğü dayatan ünlü tayfaya sert tepki: Bunların vasfı ne?

'BU HAYVANLARI YAŞATACAK KADAR PARAMIZ YOK MU'

Sokak hayvanlarıyla ilgili konuşan Erbakan, "Peygamber efendimiz, 'Merhamet etmeyene merhamet edilmez' buyuruyor. Evet, sokaklarda bir tane başıboş köpek kalmasın. Bunu zaten biz bir proje olarak söyledik. Bunların hepsini toplayalım. Kısırlaştıralım. Onların hayatına son vermeyelim. Çünkü bizim inancımızın temeli, bütün mahlukata şefkattir. Böyle merhametsiz bir yaklaşımı Yeniden Refah Partisi olarak kabul etmiyoruz. Bu hayvanların elbette ki toplanması lazım. İnsanların yaşam alanlarından uzaklaştırılması lazım. Ama orada veterinerler gözetiminde en iyi şartlarda yaşamaya devam etmesi lazım. Biz şimdi bu canlara kıyamayız ve bunları öldüremeyiz." dedi.

Başıboş köpek sorunu: 5 Avrupa ülkesinden Türkiye'ye seyahat uyarısıBaşıboş köpek sorunu: 5 Avrupa ülkesinden Türkiye'ye seyahat uyarısı

'ASIL MESELEMİZ EKONOMİDİR'

Fatih Erbakan, "Asıl meselemiz ekonomidir. Vatandaşın geçim derdi ve enflasyondur. Bunların çözülmesi için de şu anda bir anayasa değişikliğine aslında ihtiyaç yoktur" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 52
  • Bursalı 4 hafta önce Şikayet Et
    Evinde bir sürü kedi bakıyorsun köpekler de toplasan bizce bir sıkıntısı yok
    Cevapla
  • Gerçekler 1 ay önce Şikayet Et
    Korumalarla rahatsınız tabi her yerede arabayla gidiyorsunuz, sokak köpekleri saldırmıyor sana ve senin gibi halktan kopuk zenginlere..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    tamamen birilerine yaranmaya çalışıyor tribünlere oynuyor düştüğü hallere bak yazık bizde buna oy vermeyi düşünüyorduk.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    karamollaoğlu bunun yanında evliya gibi adammış ya. bu ne acaip bir karakter.
    Cevapla
  • kotay 1 ay önce Şikayet Et
    al ozaman besle konusmak kolay sende ne yapacağını şaşırdın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
F-16/F-35'lere talimat milli teknolojiden! Yabancı yetkililer hayran kaldı
Emekli maaşında yeni tahmin geldi, tüm hesaplar değişti! İşte son tablo...