Başıboş köpek sürüleri dehşet saçtı! Korkunç manzara!

Kahramanmaraş’ta başıboş köpek sürüsü, saldırdığı çiftlikte 40 koyun, 55 kaz ve 150 tavuğu telef etti.

GİRİŞ 31.05.2024 10:30 GÜNCELLEME 31.05.2024 10:30
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Ballıca Mahallesi'nde yaşandı. Başıboş köpek sürüsü Adem Çolak'ın besi çiftliğine girdi. Köpekler, çiftlikteki koyun, tavuk ve kazlara saldırdı. 40 koyun, 150 tavuk ve 55 kazın telef olduğu olayda onlarca hayvan da ağır yaralandı.

Yaşadığı olay sonrası açıklamada bulunan Çolak, “Köpekler aniden saldırdı. Bu esnada biz yetişemedik yarım saatin içinde 50’ye yakın küçükbaşımız telef oldu. Bunun yanı sıra 150 tavuk ve 55-60 tane de kaz telef oldu. Biz mağduruz yetkililerimizden yardım bekliyoruz. Biz bu işi severek yapıyoruz başka da işimiz yok” dedi.

“HAYVAN BARINAKLARINA TOPLANMASINI RİCA EDİYORUM”

Köpek severlere seslenen Çolak, “Biz köpeklere bir şey yapınca tepki gösteriyorlar. Bizimkiler de hayvan gelsinler şimdi bunlara da ayaklansınlar. Kurbanlık sattım ve sattığım vatandaşlara ne diyeceğim. Hayvanları biz sabahın 4’ünde kalkıp etimiz ile tırnağımız ile emek veriyoruz. Başıboş köpeklerin hayvan barınaklarına toplanmasını rica ediyorum” ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • M.i 4 hafta önce Şikayet Et
    Köpeklerin başıboş gezmesini talep eden sosyal medyacılar ve dernekler ne varsa onlara tazminat davası açmak gerekir çünkü olaya sebebiyet verilmekte köpeği uyutma köpeği hapsetme köpek sokakta dolaşacak diyenler bunun Bir bedeli olmalı madem bunu istiyorsunuz insana zarar veren Bir zararlı çeteye yataklık yapan koruyan dava ediliyorsa buda dava konusu olabilir
    Cevapla
  • Tosun Oğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Hayvan sever derneklerden zararı tahsis edin.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    benim ciftlige saldiran kopek olursa onlari vururdum
    Cevapla
  • Turabi 4 hafta önce Şikayet Et
    Misafir kurt ile köpek arasında bir fark vardır,kurtlar avını boğarak öldürür ve sonra yemek için önüne geleni boğar.Köpekler parçalamak ve ısırmak için saldırır ayıda öyle,buradaki hayvanlar boğulmuş,anlatabildim mi?Bu bir kurt sürüsü saldırısı.Önlerine geleni boğarlar,gırtlaklarına çökerek.Bu işin köpekle möpekle alakası yok.
    Cevapla
  • Nizip sedat 4 hafta önce Şikayet Et
    parasını şu süslü kokana lardan alın
    Cevapla
  • ihsan 4 hafta önce Şikayet Et
    Köpek dernekleri bu kardeşlerimizin zararını karşılasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan itiraf sonrası tehdit gibi açıklama! Oğan'dan 'Ermeni' göndermesi...
Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlama anına ilişkin görüntüleri paylaştı