Açılışa özel kampanyalı büyü dolandırıcılığı

Kütahya'da para karşılığı büyü bozup muska hazırlayan 4 dolandırıcı gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin, kendisini metafizik büyü uzmanı olarak tanıtıp açılışa özel fiyatlar belirlediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.05.2024 10:49 GÜNCELLEME 31.05.2024 10:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kütahya’da büyü bozma dolandırıcılarına operasyon yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 4 kişinin evlerinde büyü bozup, muska hazırladığını ve karşılığında para aldığı bilgisi sonrası harekete geçti.

Şüpheliler E.G. (25), N.K. (47), D.B. (60) ve C.Ö’nün (66) evleri, teknik ve fiziki takibe alındı.

POLİS BASKINI

Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyon için düğmeye basan polis, 5 adrese baskın yapıp, 4 şüpheliyi nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına aldı.

Evlerde yapılan aramalarda; 200 muska, çeşitli sembollerin bulunduğu çerçeveli resimler, Arapça yazılı ve çeşitli sembollerin bulunduğu bez parçaları, alacak-verecek miktarlarının yazılı olduğu çeşitli ajandalar ile büyü ve muska yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi.



AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR

İncelemede ayrıca şüphelilerden E.G’nin, iş yeri olarak kullandığı dairenin girişine “Metafizik büyü uzmanı” yazılı tabela astığı, “Açılışa özel şok fiyatlar” başlığı adıyla da el broşürü bastırdığı belirlendi.

Broşürde; büyü musallat bakımı 300 lira, büyü bozma 4 bin lira, fal bakımı 300 lira, yıldızname 3 bin lira, ayırma-bağlama büyü çeşitleri 7 bin 500 lira, muska vb. işlemler 4 bin 500, rahmani işlemler 10 bin lira, biyoenerji ve şifa seansları için de 500 lira fiyat belirlediği görüldü.

Sağlık kontrolünden geçirilen 4 şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • abdullah 23 3 ay önce Şikayet Et
    asın,asın,asın,dolandırıcıları,zorbaları,hırsızları,katilleri,sapıkları asın,asın,asın. masum vatandaşların canını yakan toplumun huzurunu kaçıran bütün çürük elmalı çöpe atın ki temiz bir toplum yetişsin.ama siz bilirsiniz bunların katlettiği ,canını yaktığı her kişiden siz de sorumlusunuz bilginiz olsun.
    Cevapla
  • Mason Sembolleri 3 ay önce Şikayet Et
    Büyü uzmanı derken, büyücüyüm demek istemiş olmalı. Zira o duvarda astıkları tabeladakiler, Masonların, şeytan ile, cinler ile iletişime geçtikleri, büyü yaparken kullandıkları üçgen, tek göz, pentagram, ve sair sembolleri oluyor. Bunlara büyü bozmaya gidenler de demek ki büyülenip geliyorlar, devamlı müşteri olsunlar diye. Yazık, ALLAH akıl fikir versin.
    Cevapla
  • fakirullah 3 ay önce Şikayet Et
    sermayesi kurtarmaz
    Cevapla
  • kılçık 3 ay önce Şikayet Et
    bu kadar din cahili ve geri zekalının olduğu toplumda bunlar normal işler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama