Gözaltındaki eşiyle görüşmek için avukat cübbesi giyen şahıs yakalandı

İstanbul Adliyesi'nde terör soruşturmasında gözaltında bulunan eşiyle görüşmek için avukat cübbesi giyen bir şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

GİRİŞ 31.05.2024 12:19 GÜNCELLEME 31.05.2024 12:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda yaşandı. FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kübra A., Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince savcılık sorgusu için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Bu sırada savcılık katılan gelen Avukat Ali Alagöz ve yanında bulunan Mustafa A., şüpheli Kübra A.'nın avukatı olduklarını söyleyerek Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na girmek istedi. Güvenlik görevlilerinin kimlik sorması üzerine Avukat Ali Alagöz baro kimliğini gösterirken, Mustafa A., ise otoparkta unuttuğunu söyledi.

Durumda şüphelenen polis ekipleri, avukat kimliğini gösteremeyen Mustafa A.'nın FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kübra A.'nın eşi olduğunu belirledi. Elinde çanta ve cübbe ile büroya girmeye çalışan sahte avukat Mustafa A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    hala hainlik peşindeler. avukatların bile üstü başı aranmadan adliyeye girişi yasaklanmalı. olası bir saldırıda canlı bomba olarak avukatları kullanacaklar. savcı mehmet selim kiraza yapılanları bu sefer canlı bombacı olarak avukatlardan seçecekler. sayın bakan mit teşkilatı ve emniyet teşkilatı uyanın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık