Kavrulacağız! Sıcaklık normalin 8 derece üzerine çıkıyor...Meteoroloji'den uyarı

Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının, hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin 6-8 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Kavrulacağız! Sıcaklık normalin 8 derece üzerine çıkıyor...Meteoroloji'den uyarı
Kavrulacağız! Sıcaklık normalin 8 derece üzerine çıkıyor...Meteoroloji'den uyarı
GİRİŞ 31.05.2024 20:03 GÜNCELLEME 31.05.2024 20:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, son meteorolojik değerlendirmelere göre, geçen hafta boyunca etkili olan yer yer yağışlı ve serin havanın bölgeyi terk ederek yerini sıcak ve yağışsız havaya bırakacağının tahmin edildiği belirtildi.

Bölge genelinde mevsim normalleri civarında ve yer yer altında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta sonundan itibaren artarak hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerine çıkmasının beklendiği kaydedildi.

HAVA SICAKLIĞI 37 DERECEYİ GÖRECEK

Hava sıcaklıklarının İstanbul'da 28-32, Edirne'de 33-37, Kırklareli'de 31-35, Tekirdağ'da 26-30, Kocaeli'de 31-37, Sakarya'da 32-36 ve Yalova'da 27-30 derece aralığında olmasının tahmin edildiği aktarıldı.

Açıklamada, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında açık alanda bulunmamaları tavsiye edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Akıllı ol Türkiye 3 ay önce Şikayet Et
    Özellikle kadınlar çocukların başına şapka takmayı unutmasın. Akşama kadar kavurucu sıcağın altında geziyorlar vallahi küt diye giderler güneş çarpmasından. Şemsiye kullanın, şapka takın. Çok soğuk ve çok sıcak havalarda şapkasız çıkılmaz. Ya yanarsınız, ya donarsınız.
    Cevapla
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    Binlerce bebek çocuk ve masum insan katledildi ve sakat bırakıldı ve yerinden yurdundan edildi Bunun hesabını kim verecek
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Biz daha isinamadik.Kombi yakıyoruz.Yozgat
    Cevapla
  • Cskn 3 ay önce Şikayet Et
    Doğrusunu Allah bilir. Neyin hayır neyin şer olduğunu Allah bilir.
    Cevapla
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    DSÖ gemisine binerek bir yaygara çıkardınız şimdi de aynı şeyleri iklim krizi var diyenler adına yapıyorsunuz. Yaz geldi bırakın da hava sıcak olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ciddi bir artış var! İşte akıllı telefon bağımlılığı en fazla olan ülke!
AK Parti'den 'emeklilik sistemi' açıklaması! Maaş farkı olacak mı?