Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

İzmir’de kavga ettiği oğlunu ekmek bıçağıyla yaralayan baba, daha sonra kendini tuvalete kilitledi. Ağır yaralanan oğlu Ahmet Doğanoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi
Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi
GİRİŞ 01.06.2024 03:24 GÜNCELLEME 01.06.2024 03:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, Gaziemir ilçesi Aktepe Mahallesi 132 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre baba M.D., evinde oğlu Ahmet Doğanoğlu (21) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ilerlemesiyle M.D., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile oğlu Ahmet Doğanoğlu’nu göğüs, karın ve bacak kısmından yaraladı. Daha sonra yakınlarda bulunan kahvehaneye kaçtı. Sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Saklandığı kahvehanede kendini tuvalete kilitledi

Yerde yaralı olarak yatan Ahmet Doğanoğlu, sağlık ekiplerince ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri baba M.D.’nin, olay yerinden kaçıp saklandığı kahvehaneye gitti. Orada ekipleri gören M.D., kendini tuvalete kilitledi. Ekipler, tuvalet kapısını zorlayarak açtı ve şüpheli M.D’yi olayda kullandığı 1 adet ekmek bıçağı ile yakaladı.

Eve köpek getirdiği için oğluyla tartışmış

Şüpheli baba M.D., ifadesinde çocuğu ile sürekli kavga halinde olduğunu, bugün eve köpek getirdiği için kavga ettiklerini ve mutfaktan aldığı bıçakla oğlunu yaraladığını söyledi. Öte yandan ağır yaralanan Ahmet Doğanoğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Önce İnsan 4 ay önce Şikayet Et
    Köpeksever ya da başka bir ifadeyle köpekperver tafanın aileleri ne hale getirdiğinin bir göstergesi. Yazık değil mi bu insanlara. Köpekler bundan ne kazandı. Köpeklerin umurundamı. Hayvanlara insan gibi davranmak ve onları insan gibi davranmaya zorlamak hayvanseverlik değil sapıklıktır.
    Cevapla
  • Fahri 4 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bir toplum olduk....dinden ahlaktan saygıdan sevgiden uzak ve yozlaşmış.. kültürsüz ve kendi kültürünü beğenmeyen bir toplum.. Allah hidayet versin
    Cevapla
  • Aydın Çetin 4 ay önce Şikayet Et
    Atatürk'ün , sahipsiz sokak köpekleri konusunda 13 Haziran 1932 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan genelge ile bütün başıboş sokak köpekleri itlaf edilecektir" kararı tekrar uygulanmalıdır.
    Cevapla
  • sadi 4 ay önce Şikayet Et
    Her insan Allahın kuludur. Kimse -oğluda olsa- kimsenin sahibi değildir. Evlat emanettir.
    Cevapla
  • Yusuf 4 ay önce Şikayet Et
    Sosyal medya gençleri mahvediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan son dakika 'Sinvar' açıklaması!
Yılın ilk karı yüksek kesimlere düştü!