İsrail'i değil Gazzelileri suçlamıştı! Yazar Azra Kohen'e şok üstüne şok!
Kitapevleri, İşgalci İsrail'i değil, bombalar altıda can veren Gazzelileri suçlayan yazar Azra Kohen'in kitaplarını satıştan kaldırıldı.
Kitabevleri, eli kanlı terör devleti İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de on binlerce masum insanı katlederken, 'Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum' sözleriyle İsrail'i değil, bombalar altıda can veren Gazzelileri suçlayan yazar Azra Kohen'in kitaplarını satmayacak. İnfial uyandıran skandal sözler sonrası kitabevleri Kohen'e ait kitapları satıştan kaldırırdı.
KOHEN NE DEMİŞTİ?
Türkiye'de yazarlık yapan Azra Kohen, Instagram hesabında saldırılarla ilgili "Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla ile 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesi yok olmasını diliyorum. Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum. Onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun şartlarınız analiz edebilecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" demişti.
Bkmkitap da uygulanan boykota katıldı. Bkmkitap'ın sitesinde Kohen ve kitapları aratıldığında Filistin ve Filistin meselesiyle ilgili kitapların gelmesini sağlandı.
-
Yunak 8 ay önce Şikayet EtSenin Merhametin Yok Cibiliyetsiz Kadın Senin Yazarlığın Olsa Ne Olur Vijdanin iflas Etmiş Doktora Görün Psikolojin BozukBeğen
-
uldız 8 ay önce Şikayet Etben diyorum psikolojik harp yapan mossad ajanı . bir netice çıkmadı mı acabaBeğen Toplam 1 beğeni
-
hakan 8 ay önce Şikayet Etkohen soyadı daha neyi konuşuyosunuzBeğen
-
Muallim. 8 ay önce Şikayet EtTürkiyede Sami Avrupada Samuel kohen olarak kendini tanıtan aslen Yahüdi ayrıca münafık olan birisinin yıllarca bu milletin kafasını kısırlaştırdığı yetmemiş gibi ,,şimdide babasının yolunda giden kızı yazarmış..!Beğen Toplam 2 beğeni
-
alp 8 ay önce Şikayet EtKadın görevini yapmış. Asıl sorun şu müslüman üzerine düşeni yapıyormu? İtikat iman ne durumda? Allahın razı olacağı bir islam yaşantımız varmı? Temel sorunu eş geçip işi zaten küfür olana odaklanıyoruz. Kendini bilmeyen alemi bilirmi?Beğen Toplam 2 beğeni